Werkplaats

horizontal break

Onderhoud:

Het is heel belangrijk om je fiets goed te onderhouden. Het maakt niet uit of je een nieuwe fiets of een oude fiets hebt, iedere fiets heeft onderhoud nodig.  Bij Stipbike repareren we alle soorten en merken fietsen, zoals stadsfietsen, e-bikes, racefietsen en kinderfietsen. Heb je een ander soort of merk fiets, dan ben je bij ons natuurlijk ook welkom!

Wij hebben een gecertificeerde monteur en een goed uitgeruste werkplaats met veel onderdelen en gereedschappen. Heb je geen tijd of moet je werken? Dan kun je bij ons een leenfiets meenemen en terwijl je aan het werk bent repareren wij je fiets. Aan het einde van je werkdag kun je dan je fiets weer komen ophalen!

Je kunt je fiets bij ons brengen voor een servicebeurt of voor reparatie.  We kunnen ook een grote onderhoudsbeurt of een winterbeurt op uw fiets geven. Je kunt altijd binnenlopen voor de werkplaats om iets te laten repareren of om een afspraak te maken.

Onderhoud e-bike

Bij een e-bike is het belangrijk om hem heel goed te onderhouden. Als je hem niet goed laat onderhouden, dan heeft je fiets een kortere levensduur. Bij Stipbike ben je altijd welkom om je e-bike te onderhouden. Bij Stipbike zijn we gespecialiseerd in e-bikes. We hebben de geschikte apparatuur, waarmee we alles kunnen controleren.

Onderhoud Sportfietsen

Je sportfiets onderhouden is natuurlijk belangrijk, dit geldt voor alle soorten sportfietsen, zoals mountainbikes, racefietsen, cyclocross of de fixed gearfietsen.

Bij Stipbike weten we alles op het gebied van dit soort fietsen. Heb je nieuwe onderdelen nodig voor je racefiets of heeft je sportfiets een onderhoudsbeurt nodig, dan ben je bij ons op de goede plek.

Bij Stipbike bieden we weer de voorjaarsbeurten aan. Voor maar €99 onderhouden wij je racefiets, voordat het echte seizoen weer begint!

 

Studentenkorting

Wij begrijpen bij Stipbike dat je als student niet zo heel veel te besteden hebt. Daarom krijg je op vertoning van je studentenpas 10% korting op het onderhoud in onze werkplaats. Zo heb je voor een goedkope prijs een goede fiets en bespaar je ook nog geld!

Contact & Openingstijden

Openingstijden werkplaats:

  • Maandag:    gesloten
  • Dinsdag:       9:00 tot 18:00 uur.
  • Woensdag:   9:00 tot 18:00 uur.
  • Donderdag:  9:00 tot 18:00 uur.
  • Vrijdag:         9:00 tot 18:00 uur.
  • Zaterdag:      10:00 tot 17:00 uur.
  • Zondag:        gesloten.

Wil je je fiets laten repareren maar wil je weten of wij plek hebben dan kun je ons telefonisch bereiken op het nummer: 0031- 24 42 00 025. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar info@stipbike.nl of gewoon even binnenlopen met je fiets!