Achielle fietsen

Bij Stipbike verkopen we bijzondere, mooie en innovatieve fietsen voor elke fietser. Kom snel bij ons langs om onze collectie te bekijken.

e-bikes
stadsfietsen
racefietsen

Onze merken: Achielle, Azor, Brikbikes, Cannondale, Dutch ID, Focus, Giant, J. Guillem, Kalkhoff, Sandwichbikes, Schindelhauer en Sensa.

Werkplaats

Naast onderhoud als reparaties en een servicebeurt voor e-bikes, stads- en racefietsen is de werkplaats van Stipbike gespecialiseerd in:

+ wielen bouwen en richten
+ custom projecten
+ maatwerk

Heb je bijzondere wensen, dan hebben wij de kennis en tools in huis om je te helpen. Wij kunnen veel, dus neem contact op bij vragen! Meer informatie vind je op onze werkplaatspagina.

Driessen

Een eigen bedrijfsfiets is het perfecte uithangsbord voor elk bedrijf en ook nog eens gezond. Reclamefietsen van Stipbike zijn:

+ opvallend
duurzaam
+ op maat

Laat je op onze pagina voor reclamefietsen inspireren door de vele custom fietsen die wij reeds gemaakt hebben en neem contact met ons op voor meer informatie.

Lease je fiets via Stipbike!

In 2020 is het voordeliger en makkelijker om via je werkgever een fiets aan te schaffen. Met slechts een bijtelling van 7% van de nieuwwaarde heb jij een goede e-bike voor maar een paar euro per maand.

Ook voor werkgevers hebben wij diverse mogelijkheden om een leasefiets aan je werknemers aan te bieden.

Meer informatie vind je op onze leasepagina!

20200129 Aanrijroute Stipbike

Bereikbaarheid Stipbike gewijzigd

Doordat de Laan van Oost-Indië en het reguliere fietspad tijdelijk zijn afgesloten, is Stipbike voor fietsers en leveranciers via een alternatieve route bereikbaar.

Particulieren kunnen nog steeds de auto gewoon parkeren naast het Honig-complex

Klik op de kaart voor de gewijzigde routes.

Stipbike is gevestigd in het Dutch Bicycle Centre (DBC) in Nijmegen. In de industriële setting van de voormalige Honig-fabrieken is een 3000m2 groot fietsbedrijvenverzamelgebouw gecreëerd. Alle informatie, activiteiten en evenementen van het DBC vind je terug op de website http://dutchbicyclecentre.nl/. Kom gerust langs om ons te bezoeken en te zien en horen wat we doen.