Corona-maatregelen bij Stipbike, we zijn open maar graag bellen voor een afspraak of buiten wachten om drukte in de winkel te voorkomen!

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken, hanteren we bij Stipbike de volgende richtlijnen:

  • Ben je ziek, verkouden, snotterig of koortsig? Blijf dan thuis! 
  • We werken met een drop-zone, waarin je zelf je fiets kunt stallen. Graag zelf je werkplaatsbriefje invullen met je naam en telefoonnummer en de werkzaamheden aan je fiets.
  • Ook bij het ophalen van je fiets of bij advies houden we afstand om verspreiding te voorkomen.
  • Testritten en verkoopadvies zijn gewoon mogelijk, maar we spreiden de drukte graag. Bel ons op 024-4200025 voor een afspraak.
  • Betalingen gaan per pin.

Veel sterkte en samen komen we er wel doorheen….

Stipbike E-bike Generator

DE STIP-E-BIKE VRAGENLIJST
Welke E_BIKE is voor jou het meest geschikt? Door Corona kunnen we onze klanten niet zo goed adviseren zoals ze van ons gewend zijn. Dmv de STIP-E-BIKE vragenlijst proberen we ook online de beste adviezen op maat te geven. De winkel is nog steeds open, maar we willen het winkelcontact en drukte in winkel beperken. Vul daarom eerst onze Stipbike E-bike Generator in, dan hoor je binnen 2 dagen beargumenteerd welke fiets het beste bij je past en kun je daarna een proefrit maken.

Productfoto van 2020 Giant AnyTour E 1 GTS

Bij Stipbike verkopen we bijzondere, mooie en innovatieve fietsen voor elke fietser. Kom snel bij ons langs om onze collectie te bekijken.

e-bikes
stadsfietsen
racefietsen

Onze merken: Achielle, Azor, Brikbikes, Cannondale, Dutch ID, Focus, Giant, J. Guillem, Kalkhoff, Sandwichbikes, Schindelhauer en Sensa.

Werkplaats

Naast onderhoud als reparaties en een servicebeurt voor e-bikes, stads- en racefietsen is de werkplaats van Stipbike gespecialiseerd in:

+ wielen bouwen en richten
+ custom projecten
+ maatwerk

Heb je bijzondere wensen, dan hebben wij de kennis en tools in huis om je te helpen. Wij kunnen veel, dus neem contact op bij vragen! Meer informatie vind je op onze werkplaatspagina.

alphen on fiber klein

Een eigen bedrijfsfiets is het perfecte uithangsbord voor elk bedrijf en ook nog eens gezond. Reclamefietsen van Stipbike zijn:

+ opvallend
duurzaam
+ op maat

Laat je op onze pagina voor reclamefietsen inspireren door de vele custom fietsen die wij reeds gemaakt hebben en neem contact met ons op voor meer informatie.

Lease je fiets via Stipbike!

In 2020 is het voordeliger en makkelijker om via je werkgever een fiets aan te schaffen. Met slechts een bijtelling van 7% van de nieuwwaarde heb jij een goede e-bike voor maar een paar euro per maand.

Ook voor werkgevers hebben wij diverse mogelijkheden om een leasefiets aan je werknemers aan te bieden.

Meer informatie vind je op onze leasepagina!

Sale!

Op zoek naar een mooie fiets? Dit is het moment. Stipbike heeft een aantal prachtige fietsen in de aanbieding! Op onze aanbiedingenpagina staat echter nog veel meer moois. Hier vind je geheid iets van je gading!

Stipbike is gevestigd in het Dutch Bicycle Centre (DBC) in Nijmegen. In de industriële setting van de voormalige Honig-fabrieken is een 3000m2 groot fietsbedrijvenverzamelgebouw gecreëerd. Alle informatie, activiteiten en evenementen van het DBC vind je terug op de website http://dutchbicyclecentre.nl/. Kom gerust langs om ons te bezoeken en te zien en horen wat we doen.