Corona-maatregelen bij Stipbike. #wezijnopen

We zijn OPEN en willen je graag helpen, maar bekijk voor binnenkomst de corona-richtlijnen bij de ingang.

WERKPLAATS

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken werken we bij de werkplaats met een drop-zone, waarin je zelf je fiets kunt stallen. Graag zelf je werkplaatsbriefje invullen met je naam en telefoonnummer en de werkzaamheden aan je fiets. Bij afhalen graag afstand houden. En betalingen gaan per pin.

WINKEL

Voor oriëntatie of aankoop van een e-bike helpen we je ook graag. We mogen echter maar 1 klant per keer helpen. Zijn onze verkopers in gesprek, dan kun je buiten wachten. Om jou en ons alvast voor te bereiden hebben we voor de corona-periode de Stip-E-bike Vragenlijst gemaakt. Vul deze thuis in, dan kunnen wij je goed adviseren en informeren als je later op afspraak naar de winkel komt.

Nieuwe fiets? Vul onze online hulptool in!

Vanwege corona willen we het klantcontact beperken. Met onze vragenlijsten als online startpunt proberen we toch via de site de beste service en adviezen op maat te geven, zoals je van Stipbike gewend bent. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op en hoor je beargumenteerd welke fiets het beste bij je past. Uiteraard kunnen we dan ook een afspraak maken voor een proefrit!

Op zoek naar een e-bike? Vul de vragenlijst in!
Vul de Stip E-bike Vragenlijst in!
Op zoek naar een racefiets? Vul de vragenlijst in!
Vul de Stipbike Racefiets Vragenlijst in!

productfoto van Kalkhoff IMAGE 5.B BELT BLXFiets van de week Kalkhoff Image 5.B Belt BLX – Als beste getest, dus kom kijken!

Productfoto van 2020 Giant AnyTour E 1 GTS

Bij Stipbike verkopen we bijzondere, mooie en innovatieve fietsen voor elke fietser. Kom snel bij ons langs om onze collectie te bekijken.

e-bikes
stadsfietsen
racefietsen

Onze merken: Achielle, Azor, Brikbikes, Cannondale, Cube, Focus, Giant, J. Guillem, Kalkhoff, Orbea, Schindelhauer en Sensa.

werkplaats 2

Naast onderhoud als reparaties en een servicebeurt voor e-bikes, stads- en racefietsen is de werkplaats van Stipbike gespecialiseerd in:

+ wielen bouwen en richten
+ custom projecten
+ maatwerk

Heb je bijzondere wensen, dan hebben wij de kennis en tools in huis om je te helpen. Wij kunnen veel, dus neem contact op bij vragen! Meer informatie vind je op onze werkplaatspagina.

alphen on fiber klein

Een eigen bedrijfsfiets is het perfecte uithangsbord voor elk bedrijf en ook nog eens gezond. Reclamefietsen van Stipbike zijn:

+ opvallend
duurzaam
+ op maat

Laat je op onze pagina voor reclamefietsen inspireren door de vele custom fietsen die wij reeds gemaakt hebben en neem contact met ons op voor meer informatie.

Nr. 1 E-bike-winkel van Gelderland?!

Natuurlijk is het een grapje, dat wij onszelf via het Dutch Bicycle Centre tot beste e-bikewinkel van Gelderland uitroepen. Maar we merken dat we door onze klanten gewaardeerd worden en daar willen we toch enkele mooie aanbiedingen tegenover zetten.

Lees hier meer over waarom we dit gedaan hebben! 🙂

Sale!

Op zoek naar een mooie fiets? Dit is het moment. Stipbike heeft een aantal prachtige fietsen in de aanbieding! Op onze aanbiedingenpagina staat echter nog veel meer moois. Hier vind je geheid iets van je gading!

Stipbike is gevestigd in het Dutch Bicycle Centre (DBC) in Nijmegen. In de industriële setting van de voormalige Honig-fabrieken is een 3000m2 groot fietsbedrijvenverzamelgebouw gecreëerd. Alle informatie, activiteiten en evenementen van het DBC vind je terug op de website http://dutchbicyclecentre.nl/. Kom gerust langs om ons te bezoeken en te zien en horen wat we doen.