• Home
  • /Achielle retro fiets

Achielle retro fiets

achielle retro fiets

Achielle retro fiets 

Klassieke looks gecombineerd met de nieuwste technologie. Dat vind je terug in de Achielle retro fiets.
Met zijn 3 of 8 naafversnellingen gecombineerd met sterke rollerbrakes zijn Jules&Julie niet enkel handige stadsfietsen, maar ook uiterst geschikt voor langere afstanden.
Het bruin lederen Brooks zadel met bijhorende toolbag zorgt voor vele kilometers fietsplezier. Voor de veiligheid is er een uniek Axa Click slot.
Om ’s avonds te zien en gezien te worden is er vooraan de chroom koplamp met halogeenlamp, achteraan een chroom LED-licht met standlicht, beide van Busch & Müller. Als dynamo is er de stevige aluminium Basta 8201.

And more…

Sturen gebeurt met een moon-cruiser stuur van Humpert met bruin lederen handvatten. Schakelen gebeurt met een Shimano revoshifter en het remmen met Saccon grepen. De wielen van de Achielle retro fiets bestaan uit RVS velgen van Van Schothorst, RVS spaken en crèmekleurige Schwalbe banden.
De standaard is de supersterke Melo van Atran. Het frame, de drager en de vork, die eigen productie zijn, zitten samen met de verzinkte spatborden van Lepper en de aluminium kettingkast onder twee lagen poederlak.

achielle retro fiets
horizontal break
 

Een elegante verschijning.

Louise is geïnspireerd op een typisch Belgische fiets. Het elegante frame met twee slanke bovenbuisjes wordt al van begin jaren 20 van vorige eeuw gemaakt en was tot in de late jaren 80 heel populair.
Ook de rest van de fiets ademt klassieke elegantie: Honingkleurige lederen handvatten en een Brooks zadel, beige of bruine banden, schitterend blinkende rvs velgen. Voor het comfort wordt dit alles gecombineerd met hedendaagse techniek, zoals 3 of 8 naafversnellingen, rollerbrakes en een naafdynamo (optie).
Zoals bij alle Achielle fietsen is er keuze tussen een hele reeks kleuren en kies je aan de hand van de opties zelf hoe je Louise er moet uitzien.

Basiel&Babette zijn fantastische stadsfietsen, ontdaan van al het onnodige.
Rechte zithouding, uitgerust met twee (SRAM Automatix) of drie versnellingen (Sturmey Archer) en keuze tussen verschillende remsystemen.
Afgewerkt met een Brooks B17 of B17s zadel in honingkleur, met bijpassende lederen handvatten. Verkrijgbaar in een hele reeks kleuren.

Basiel&Babette zijn er al vanaf €515. Klik hier voor een overzicht van alle kleuren, opties en prijzen.

Achielle retro fiets babbette
achielle retro fiets

Wil je meer informatie? Neem eens een kijkje op de Achielle site!

http://www.achielle.be/NL/home.php.

Het zijn niet zomaar stadsfietsen, niet zomaar sportieve fietsen, geen mtb’s of designfietsen… het zijn Miel&Marie!

Klassieke looks gecombineerd met de nieuwste technologie, afgewerkt met een sportieve touch.
De combinatie van het rechte stuur met het Brooks B17 Aged zadel zorgt voor een sportieve houding.
Samen met de 3 of 8 naafversnellingen en rollerbrakes zijn Miel&Marie uiterst wendbare fietsen die zonder enige moeite de stadsjungle kunnen trotseren.
Verder is de fiets opgebouwd met unieke lederen handvatten en een toolbag van Brooks, verlichting van Busch & Müller, crèmekleurige banden van Schwalbe, Van Schothorst RVS velgen,… en keuze tussen verschillende retro kleuren.