Van eten tot muziek; wij kunnen elke bakfiets bouwen!

Met een Bakfiets Op Maat onderscheidt jouw bedrijf zich op originaliteit en duurzaamheid! Of je nu op foodfestivals staat, een barista bent, graag muziek maakt: op een bakfiets ziet dit er nog vetter uit.

Wij kunnen bijna alles maken, zodat jouw bakfiets precies wordt wat jij nodig hebt. Voorzien van elektriciteit, trapondersteuning, verschillende vakken, een grote werkplaat, het kan allemaal.

Het begint met een schets waarbij we goed kijken naar doel van de bakfiets en vertalen dat in mogelijkheden op de bakfiets, ons advies en ervaring is daarin heel belangrijk. Dan volgt een officieel ontwerp, elke fase nemen we samen door en we kijken samen wat er ( financieel ) mogelijk is. De bakfiets wordt alleen goed door interactie! Dan maken we een ontwerp en na goedkeuring gaan we deze bouwen.]

Op maat is echt op maat

Wij zijn bakfietsen gaan maken omdat we het zelf leuk vinden om zo een feestje op te bouwen. Dus we begrijpen helemaal dat jouw bakfiets ook echt uniek moet zijn. Daarom beginnen we met jouw wensen. Deze gebruiken we voor de schetsen van je bakfiets. Klopt het ontwerp, dan zoeken we het juiste onderstel erbij en maken we de bovenbouw. En voor je het weet fiets jij met je foodbike of je pizzakar naar een festival, sta je koffie te schenken op een event of repareer je kleding aan huis.

Van idee, naar ontwerp en realisatie

Het idee

Het ontwerp

Het ontwerp

De realisatie

Het resultaat

Het resultaat

Een greep uit ons portfolio

Interesse in een eigen bakfiets?
Bel ons!

Ontwikkelproces Poké-Bowl bakfiets

Ontwikkelproces Waterdraag bakfiets

FissaFiets

De FissaFiets is de DJ-bakfiets voor elk event of feestje. Inclusief dj’s te huur. Check www.fissafiets.nl voor details en foto’s!

De FissaFiets-bakfiets met DJ Joppe