Achielle Fietsen

Achielle Fietsen

Achielle roeit tegen de stroom in door het hart van een fiets (het frame) zelf in België te maken, al drie generaties lang. Ook voorziet Achielle de frames met zorg zelf van poedercoating. Dankzij de sterke lak zijn Achielle-fietsen bestend tegen zware omstandigheden.

De afmontage gebeurt met het beste dat ze in Europa kunnen vinden, zoals Lepper, Van Schothorst, Vredestein, Schwalbe, Hebie, Steco, Selle Royal, AXA basta, Humpert, Brooks, Widek, Thun.

De fietsen van Achielle kenmerken zich door een stijlvol, klassiek uiterlijk te combineren met puur rijgenot. De opties bij een model van Achielle zijn namelijk eindeloos. Via de site kun je een basismodel bestellen, waarna wij contact met je opnemen over de kleur en eventuele aanpassingen. Wil je een Achielle op maat, bel ons of kom langs in de winkel. Dan bouwen we samen je ideale Achielle-fiets!

De modellen uit de Achielle Classic-reeks zijn mooie, klassieke fietsen met moderne afmontage. De Achielle Urban-fietsen brengen je soepel en snel door de stad.

Achielle als reclamefiets

Heb je een bedrijf en wil je opvallende reclame maken, ook dan zijn de fietsen van Achielle perfect. Stipbike kan de fiets zo aanpassen dat het bij je merk past. Bovendien is een fiets duurzame reclame!

Meer weten wat de mogelijkheden rondom bedrijfsfietsen zijn? Kijk dan op onze pagina Reclamefietsen voor voorbeelden en meer informatie.

horizontal break

Achielle Classic

Met een Achielle Classic heb je een retro-ogende fiets met de beste moderne rij-eigenschappen. Elke Achielle kent talloze opties om de fiets volledig naar wens te bouwen. Heb je vragen, bel ons, mail of kom langs voor meer informatie en om jouw droomfiets samen te stellen.

horizontal break

Achielle Urban

De Achielle Urban fietsen zijn gemaakt om soepel en snel door de stad te fietsen. De mogelijkheden van een Achielle Urban fiets zijn eindeloos, dus bel ons, mail of kom langs voor meer informatie en om jouw droomfiets samen te stellen.

horizontal break