Achielle Fietsen

Achielle Fietsen

Achielle roeit tegen de stroom in door het hart van een fiets (het frame) zelf in België te maken. Op basis van drie generaties fietsenmakers kunnen ze zo de ziel van de fiets vangen. De afmontage gebeurt met het beste dat ze in Europa kunnen vinden, zoals Lepper, Van Schothorst, Vredestein, Schwalbe, Hebie, Steco, Selle Royal, AXA basta, Humpert, Brooks, Widek, Thun.

De fietsen van Achielle kenmerken zich door een stijlvol, klassiek uiterlijk te combineren met puur rijgenot. De opties bij een model van Achielle zijn namelijk eindeloos. Je kiest eerst een frame en laat die dan naar eigen smaak opbouwen. Bij Stipbike hebben we ervoor gekozen dit in overleg te doen. Wil je dus een Achielle op maat, bel ons of kom langs in de winkel. Dan bouwen we samen jouw ideale Achielle-fiets!

Achielle als reclamefiets

Heb je een bedrijf en wil je opvallende reclame maken, ook dan zijn de fietsen van Achielle perfect. Stipbike kan de fiets zo aanpassen dat het bij jouw merk past. Bovendien is een fiets duurzame reclame!

Meer weten wat de mogelijkheden rondom bedrijfsfietsen zijn? Kijk dan op onze pagina Reclamefietsen voor voorbeelden en meer informatie.

horizontal break
horizontal break