Azor Fietsen

Azor – oerdegelijke fietsen op maat

Te koop bij Stipbike in Nijmegen: jouw droomfiets! Want Azor-fietsen hebben zo veel opties, dat elke fiets als op maat gemaakt is. Wat alle Azor-fietsen gemeen hebben: ze zijn oerdegelijk, goed afgemonteerd, hebben een goede laklaag en worden in Hoogeveen gemaakt.

In onze winkel hebben we diverse Azor-fietsen op voorraad. Kom dus gerust langs, om proef te rijden en een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Heb je specifieke wensen of wil je weten wat er mogelijk is om jouw Azor-fiets te laten maken? Samen stellen we je droomfiets samen. Door de verschillende Azor-pakketten, kleuren en frames staat je gewenste model bijna nooit helemaal klaar. Het klaarmaken van je Azor kan 4 tot 10 weken duren. Maar dan heb je wel je eigen unieke custom build Azor! Een fiets waar je jaren plezier van gaat hebben.

Azor als e-bike

De meeste Azor-modellen zijn te voorzien van een midden- of voorwielmotor, zonder dat je de veelzijdigheid van de Azor-fiets verliest. Ben je op zoek naar een e-bike die precies bij je past, laat het ons weten!

Omdat Azor-fietsen zo veel mogelijkheden hebben, zijn de meeste modellen niet direct via onze webshop te koop. Bekijk hier alle mogelijkheden en bel, mail of kom langs om samen je droomfiets samen te stellen. Wel hebben we een paar mooie voorbeelden in de webshop staan. Die zijn uiteraard meteen te koop!

Hier vind je de Azor folder.

Azor als reclamefiets

Heb je een bedrijf en wil je opvallende reclame maken, ook dan zijn de fietsen van Azor perfect. Stipbike kan de fiets zo aanpassen dat het bij jouw merk past. Bovendien is een fiets duurzame reclame!

Meer weten wat de mogelijkheden rondom bedrijfsfietsen zijn? Kijk dan op onze pagina Reclamefietsen voor voorbeelden en meer informatie.

Azor – collectie

Bij Azor stel je je eigen fiets samen door een frame te kiezen en daar de afmontage bij te nemen die bij jouw gebruik past. Op de website van Azor vind je alle mogelijkheden. Wij helpen je graag, dus neem contact met ons op!

Azor-inspiratie

Hieronder enkele mooie voorbeelden van Azor-fietsen. Laat je inspireren en kom langs om jouw droom-Azor samen te stellen!