Azor Fietsen

Azor – oerdegelijke fietsen op maat

Azor fietsen bij Stipbike in Nijmegen. Azorfietsen, zijn oerdegelijk, goed afgemonteerd en hebben een goede laklaag. Ze worden dan ook in huis gemaakt in Hoogeveen. Bij Stipbike kun je altijd een proefrit maken en krijg je goed advies van ons deskundig personeel. Samen stellen we jouw droomfiets samen, want door de vele opties, Azor-pakketten, kleuren en frames staat je gewenste model bijna nooit helemaal klaar.  Wel hebben we Azor-fietsen op voorraad, om je een goed beeld van de fiets te geven. Het klaarmaken van je Azor kan 4 tot 10 weken duren. Maar dan heb je wel je eigen unieke custom build Azor! Een fiets waar je jaren plezier van gaat hebben.

Azor heeft fat-tire-pakketten, voor een comfortabele fiets met brede banden. Bij de nostalgische pakketten kun je een klassieke fiets samenstellen, uiteraard wel voorzien van up-to-date opties. Ten slotte heeft Azor nog stadsfiets-pakketten om (je raadt het al) je ideale stadsfiets samen te stellen!

Omdat Azor-fietsen zo veel mogelijkheden hebben, zijn de meeste modellen niet direct via onze webshop te koop. Bekijk hier alle mogelijkheden en bel, mail of kom langs om samen jouw droomfiets samen te stellen. Wel hebben we een paar mooie voorbeelden in de webshop staan. Die zijn uiteraard meteen te koop!

Hier vind je de Azor folder.

Azor als reclamefiets

Heb je een bedrijf en wil je opvallende reclame maken, ook dan zijn de fietsen van Azor perfect. Stipbike kan de fiets zo aanpassen dat het bij jouw merk past. Bovendien is een fiets duurzame reclame!

Meer weten wat de mogelijkheden rondom bedrijfsfietsen zijn? Kijk dan op onze pagina Reclamefietsen voor voorbeelden en meer informatie.

Azor Nostalgisch

De Azor Nostalgisch zijn klassieke fietsen met comfortabele brede banden. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus bel ons, mail of kom langs voor meer informatie en om jouw droomfiets samen te stellen.

Azor Stadsfiets

De Azor Stadsfiets zijn (je raadt het al) mooie, degelijke stadsfietsen. De mogelijkheden zijn ook hier eindeloos, dus bel ons, mail of kom langs voor meer informatie en om jouw droomfiets samen te stellen.