Azor Fietsen

Azor – oerdegelijke fietsen op maat

Te koop bij Stipbike in Nijmegen: jouw droomfiets! Want Azor-fietsen hebben zo veel opties, dat elke fiets als op maat gemaakt is. Wat alle Azor-fietsen gemeen hebben: ze zijn oerdegelijk, goed afgemonteerd, hebben een goede laklaag en worden in Hoogeveen gemaakt.

In onze winkel hebben we diverse Azor-fietsen op voorraad. Kom dus gerust langs, om proef te rijden en een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Heb je specifieke wensen of wil je weten wat er mogelijk is om jouw Azor-fiets te laten maken? Samen stellen we je droomfiets samen. Door de verschillende Azor-pakketten, kleuren en frames staat je gewenste model bijna nooit helemaal klaar. Het klaarmaken van je Azor kan 4 tot 10 weken duren. Maar dan heb je wel je eigen unieke custom build Azor! Een fiets waar je jaren plezier van gaat hebben.

Azor heeft fat-tire-pakketten, voor een comfortabele fiets met brede banden. Bij de nostalgische pakketten kun je een klassieke fiets samenstellen, uiteraard wel voorzien van up-to-date opties. Ten slotte heeft Azor nog stadsfiets-pakketten om (je raadt het al) je ideale stadsfiets samen te stellen!

Omdat Azor-fietsen zo veel mogelijkheden hebben, zijn de meeste modellen niet direct via onze webshop te koop. Bekijk hier alle mogelijkheden en bel, mail of kom langs om samen je droomfiets samen te stellen. Wel hebben we een paar mooie voorbeelden in de webshop staan. Die zijn uiteraard meteen te koop!

Hier vind je de Azor folder.

Azor-inspiratie

Hieronder enkele mooie voorbeelden van Azor-fietsen. Laat je inspireren en kom langs om jouw droom-Azor samen te stellen!

Azor Fat-tire

De Azor Fat-tire zijn oerdegelijke fietsen met comfortabele brede banden. De pakketten bepalen de afstelling, die je opbouwt rond een van de frames hiernaast. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus bel ons, mail of kom langs voor meer informatie en om jouw droomfiets samen te stellen.

Azor Nostalgisch

De Azor Nostalgisch zijn klassieke fietsen met comfortabele brede banden. De pakketten bepalen de afstelling, die je opbouwt rond een van de frames hiernaast. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus bel ons, mail of kom langs voor meer informatie en om jouw droomfiets samen te stellen.

Azor Stadsfiets

De Azor Stadsfiets zijn (je raadt het al) mooie, degelijke stadsfietsen. De pakketten bepalen de afstelling, die je opbouwt rond een van de frames hiernaast. De mogelijkheden zijn ook hier eindeloos, dus bel ons, mail of kom langs voor meer informatie en om jouw droomfiets samen te stellen.

Azor als reclamefiets

Heb je een bedrijf en wil je opvallende reclame maken, ook dan zijn de fietsen van Azor perfect. Stipbike kan de fiets zo aanpassen dat het bij jouw merk past. Bovendien is een fiets duurzame reclame!

Meer weten wat de mogelijkheden rondom bedrijfsfietsen zijn? Kijk dan op onze pagina Reclamefietsen voor voorbeelden en meer informatie.