Focus Urban Planet Belt

Focus Urban Planet Belt

Urban is voor Focus niet alleen een naam, maar een filosofie. De Focus Urban Planet is gemaakt voor grote steden zoals Berlijn, Londen, Tokio of New York en slaat hier dan ook een perfect figuur. Strakke en tegelijkertijd dynamische lijnen in combinatie met mat zwart en elegant zwart resulteren in een unieke bike die ook technisch overtuigt. Bij Stipbike zijn we fan van de Focus Urban planet 1.0 en 2.0 en 1.0 + en 2.0 + als gebruik voor forensen. Een snelle en lichte fiets met heel weinig onderhoud. De duurzame carbon belt slijt nauwelijks en gaat veel langer mee dan een ketting. De Alfine 8G versnellingsnaaf heeft een groot bereik van licht tot zwaar en het is een sportieve versnellingsnaaf. De Alfine 8G hoeft bijna niet te worden afgesteld.

Tektro hydraulische schijfremmen

Alle Focus Urban Planets beschikken over de Tektro hydraulische schijfremmen. Deze schijfremmen hebben een duale zuiger-terug stelling en eenvoudig verwisselbare remblokken. Door de hydrauliek hoeven de remmen niet vaak afgesteld te worden. Een rem met weinig onderhoud, dus een fiets die je dagelijks zonder problemen kan gebruiken.

Focus Urban Planet

Deze Focus Urban Planet rijdt heerlijk in de stad, maar kan ook erg goed voor een tocht gebruikt worden. Een fiets gemaakt om veel kilometers te maken en niks anders.

Wil je meer informatie? Neem eens een kijkje op de Focus site! http://www.focus-bikes.com/nl/nl/home.html.

Een fiets met tandriem-aandrijving van Gates is schoon, stil en bijzonder duurzaam. De tandriem-aandrijving hoeft niet gesmeerd te worden en loopt altijd soepel. Lekker fietsen, lange tochten maken, op fietsvakantie, naar uw werk op en neer of door de modder ploeteren. Daarna wegzetten en de volgende dag zo weer op uw stille fiets springen en wegrijden… op een fiets met Belt Drive kan dat gewoon!

horizontal break