Pointer Fietsen

Pointer Fietsen

Met Pointer kies je voor een fiets met een goede prijs-kwaliteit-verhouding. Pointer-fietsen zijn bovendien helemaal van deze tijd. Eigenzinnige modellen, mooie kleuren en actueel design. De Spectra, het model dat in alle kleuren en maten bij Stipbike in de winkel staat, heeft een aluminium frame en 3 versnellingen. Drie? Dat lijkt voor sommigen weinig, maar het is een uiterst licht model. Hierdoor hebben de meeste eigenaren genoeg aan de drie versnellingen. De terugtraprem is veel lichter in gewicht dan trommelremmen. De zadelpen, stuurpen, stuur en crank zijn allemaal zwart, waardoor frame en onderdelen een mooi geheel vormen.

Meer weten? Bel ons, mail ons of kom langs in de winkel voor meer info over de Pointer-collectie.

Pointer als reclamefiets

Heb je een bedrijf en wil je opvallende reclame maken, ook dan zijn de fietsen van Pointer perfect. Stipbike kan de fiets zo aanpassen dat het bij jouw merk past. Bovendien is een fiets duurzame reclame!

Meer weten wat de mogelijkheden rondom bedrijfsfietsen zijn? Kijk dan op onze pagina Reclamefietsen voor voorbeelden en meer informatie.

horizontal break

Pointer Fietsen

Pointer-fietsen zijn mooie klassieke fietsen, die je naar wens kunt afstellen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus bel ons, mail of kom langs voor meer informatie en om jouw droomfiets samen te stellen.

horizontal break