Schindelhauer Fietsen

Veel Schindelhauer-modellen in onze showroom. Kom kijken!

Schindelhauer Fietsen

De Schindelhauer met carbon belt is een fiets van superkwaliteit en uit Duitsland. Schindelhauer-fietsen zijn ontstaan vanuit de persoonlijke passie van Jörg Schindelhauer voor fietsen, techniek en innovatie. Schindelhauer Bikes staan voor sportiviteit en tijdloze elegantie waar je op kan vertrouwen. De hoogwaardig afgewerkte details zoals de gepatenteerde riemdoorvoer, riemspanner en verborgen balhoofd zijn tot in de puntjes doordacht. Het korte frame van de Viktor en de Thinbike zorgen voor een zeer wendbaar en speels karakter. De Siegfried is iets langer, maar nog steeds realtief kort vergeleken andere merken. Dit alles geeft de fiets haar unieke en originele rijeigenschappen.

Bij Stipbike zijn we zeer te spreken over Schindelhauer bikes en over de carbon belt drive. Nu we al 4 jaar dealer zijn van Schindelhauer bikes hebben we onze klanten nog maar heel weinig gezien, weinig onderhoud van de naaf versnelling en de carbon belt zorgen hiervoor. De carbon belt is erg sterk en gaat lang mee, maar doordat deze vet vrij is blijft vuil niet plakken aan de belt. Geen vuil betekent geen slijtage en een heel lange levensduur.

Schindelhauer Carbon Belt

De Schindelhauer Bike met de koolstof gordel is van goede kwaliteit en heeft een mooi design uit Duitsland. De Schindelhauer Bike komt voort uit de persoonlijke passie van Jörg Schindelhauer voor fietsen, voor technologie en voor innovatie. Schindelhauer bikes staan voor sportiviteit en tijdloze elegantie. De hoogwaardig afgewerkte details, zoals de gepatenteerde riemdoorvoer, riemspanner en verborgen balhoofd zijn tot in de puntjes doordacht. Het korte frame zorgt voor een zeer wendbaar en speels karakter. Dit alles geeft de fiets haar unieke en originele rijeigenschappen.

De bijna onverslijtbare en rekloze Gates Carbon Drive tandriem waar alle modellen mee zijn uitgerust, draagt bij aan een aantal onderscheidende rijeigenschappen: direct, duurzaam, geluidsarm, vetvrij, lichtgewicht, betrouwbaar en onderhoudsvrij. De tandriem luidt een nieuw tijdperk in de fietswereld in en maakt elke Schindelhauer fiets tijdloos, minimalistisch en innovatief.

Benieuwd naar de Schindelhauer-fietsen? Bel ons of kom langs in de winkel voor meer informatie!

Schindelhauer E-bikes

De e-modellen van Schindelhauer hebben het typische ontwerp en rij-karakter van Schindelhauer-fietsen – met de bonus van een krachtige elektrische aandrijving. Bekijk de modellen op Schindelhauer E-bikes.

Schindelhauer-collectie

De fietsen van Schindelhauer focussen zich op de essentie, aangevuld met slimme features. De kenmerkende Schindelhauer-stijl!