Sensa Trekking Fietsen

Sensa Trekking-fietsen worden in het oosten van Nederland gemaakt, door Intersens in Almelo. Intersens laat zelf frames in Azië produceren en bouwt deze op met de beste onderdelen. De Sensa Trekking-fietsen zijn gebouwd voor lange afstanden. De modellen zijn sportief en comfortabel. Of het nu om woon-werkverkeer gaat of om het maken van een mooie fietsvakantie, er is altijd een geschikte Sensa Trekking-fiets voor te vinden. Bij Stipbike kun je niet alleen de Sensa Trekking-modellen komen bekijken, we geven ook advies en onderhouden de sportive modellen goed in onze goed uitgeruste werkplaats.

De meeste sportieve Sensa Trekking-modellen hebben een derailleur met een open kettingkast. Dit betekent een lichte fiets. Sensa heeft echter ook trekkingfietsen met een naafversnelling en zelfs met riemaandrijving. Dat zorgt voor een fiets met weinig onderhoud!

Meer weten? Bel of mail ons of kom langs in de winkel!

horizontal break
horizontal break

Sensa Trekking Belt

De Sensa Trekking Belt-modellen zijn lichte fietsen, voorzien van een aandrijfriem. Weinig onderhoud, goede rijeigenschappen! Bel ons, mail of kom langs voor meer informatie.

horizontal break