• Home
  • /Brikbikes Fietsen

Brikbikes Fietsen

Brikbikes – De doordachte stadsfiets met karakter.

Brikbikes zijn stoere en oerdegelijke stadsfietsen voor transport en plezier. Het is een Nederlands ontwerp, handgemaakt op bestelling en leverbaar in diverse varianten. Brikbikes zijn kettingloze fietsen en daardoor zeer betrouwbaar en onderhoudsvrij. Het betekent het einde van vieze broekspijpen en gedoe met de ketting en kettingkast.

Brik Brut en Brik Sec hebben een cardanas, Brik Belt is van een riem voorzien.

Cardanas

Een cardanas, genoemd naar de Italiaan Girolamo Cardano, bestaat uit een aandrijfas en een kruiskoppeling aan een of beide einden en verbindt twee elementen, die ten opzichte van elkaar bewegen. Zo wordt de kracht van de pedalen overgebracht op de wiel. Het geheel is ingesloten in een behuizing, de cardantunnel.

Een cardanas heeft ten opzichte van een ketting minder onderhoud nodig, heeft geen energieverlies, laat je makkelijk en schoon je band vervangen en rijdt zeer stil.

horizontal break

Brik Brut

De Brik Brut is een sportieve stadsfiets met cardanas, die met zijn strakke lijnen een statement op de weg is. Het frame van de Brut is gemaakt van dikke aluminium buizen waardoor de fiets een stoere uitstraling krijgt! Bel ons, mail of kom langs voor meer informatie.

horizontal break
horizontal break
horizontal break

Brikbikes – Veelzijdige fiets

Brikbikes kennen veel opties om de fiets helemaal aan jouw wens aan te passen. Je kunt uit veel kleuren kiezen, maar ook accessoires aanpassen en zo de fiets helemaal naar jouw hand zetten.

Brikbikes als reclamefiets

Heb je een bedrijf en wil je opvallende reclame maken, ook dan zijn Brikbikes perfect. Stipbike kan de fiets zo aanpassen dat het bij jouw merk past. Bovendien is een fiets duurzame reclame!

Meer weten wat de mogelijkheden rondom bedrijfsfietsen zijn? Kijk dan op onze pagina Reclamefietsen voor voorbeelden en meer informatie.

horizontal break