• Home
  • /Custom Bicycles

Custom Bicycles

Bouw je eigen fiets!

Altijd al je eigen fiets willen ontwerpen? Bij Stipbike is dit mogelijk. Samen kijken we hoe we je droomfiets kunnen bouwen. Het is belangrijk om te weten waar je de fiets voor gaat gebruiken en welke stijl je voorkeur heeft. Dan kiezen we een frame uit, of je je hebt nog een frame. Dit kunnen we opknappen, spuiten, poedercoaten of lassen. Daarna zoek je de onderdelen uit en bouwen we de fiets op. Hierbij zullen we je goed adviseren en kan je proefrijden op andere fietsen om de onderdelen te testen.

Mogelijkheden

We zullen aankomende tijd meerdere voorbeelden op deze pagina plaatsen om je een indruk te geven van de mogelijkheden. Kijk op internet om inspiratie op te doen. Er staan al heel veel prachtige zelfbouw modellen op het internet. Mocht jezelf al vragen of ideeën hebben, stuur dan een e-mail. Dan kunnen we alvast kijken of dit mogelijk is.

Hier zet een van onze monteurs een Sandwichbike in elkaar.

Je eigen reclamefiets

Stipbike is gespecialiseerd in het maken van bedrijfsfietsen. We hebben diverse merken die we tot jouw rijdende visitekaartje kunnen omtoveren. Uiteraard is het ook mogelijk om echt een eigen fiets te ontwerpen en als reclamefiets voor je bedrijf te gebruiken. Bel, mail ons of kom langs, dan gaan we samen aan de slag!

Meer weten wat de mogelijkheden rondom bedrijfsfietsen zijn? Kijk dan op onze pagina Reclamefietsen voor voorbeelden en meer informatie.

horizontal break

Voorbeelden van custom fietsen

Hier zie je verschillende custom bicycles die de monteurs van Stipbike gemaakt hebben. Laat je inspireren en kom langs!

Hergebruik of nieuw?

Natuurlijk kun je een oude fiets opknappen en tot custom fiets ombouwen. Er staat nog een fiets in de schuur uit de jaren 80, je krijgt de oude fiets van je opa of je hebt op marktplaats nog een fiets zien staan. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn, We kunnen deze fiets in de oude stijl behouden, maar wel afmonteren met moderne onderdelen. Het wordt dan een klassieke fiets die fietst als een nieuwe!

Maar we hebben ook veel merken in huis die je met enkele aanpassingen tot jouw custom fiets kunt ombouwen. Merken als Achielle, Azor en Brikbikes hebben van zichzelf al veel opties, maar kunnen wij nog verder tweaken tot jouw unieke fiets. Kom dus langs om de opties te bespreken!