• Home
  • /Custom Bicycles

Custom Bicycles

Bouw je eigen fiets!

Altijd al je eigen fiets willen ontwerpen? Bij Stipbike is dit mogelijk. Samen kijken we hoe we je droomfiets kunnen bouwen. Het is belangrijk om te weten waar je de fiets voor gaat gebruiken en welke stijl je voorkeur heeft. Dan kiezen we een frame uit, of je je hebt nog een frame. Dit kunnen we opknappen, spuiten, poedercoaten of lassen. Daarna zoek je de onderdelen uit en bouwen we de fiets op. Hierbij zullen we je goed adviseren en kan je proefrijden op andere fietsen om de onderdelen te testen.

Mogelijkheden

We zullen aankomende tijd meerdere voorbeelden op deze pagina plaatsen om je een indruk te geven van de mogelijkheden. Kijk op internet om inspiratie op te doen. Er staan al heel veel prachtige zelfbouw modellen op het internet. Mocht jezelf al vragen of ideeën hebben, stuur dan een e-mail. Dan kunnen we alvast kijken of dit mogelijk is.

Hier zet een van onze monteurs een Sandwichbike in elkaar. Deze fiets verkopen wij ook in de webshop en winkel!

horizontal break

Hier zie je verschillende custom bicycles die onze monteurs gemaakt hebben.

 

De meeste custom bicycles zijn nieuwe fietsen met slechts enkele aanpassingen. Maar wat vaak voorkomt is mensen die hun eigen oude fiets willen opknappen. Er staat nog een fiets in de schuur uit de jaren 80, er staat nog een oude fiets van opa of je hebt op marktplaats nog een fiets zien staan. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn, We kunnen deze fiets in de oude stijl behouden maar de fiets afmonteren met moderne onderdelen. Het wordt dan een klassieke fiets die fietst als een nieuwe!