• Home
  • /Elektrische fietsen in Nijmegen

Elektrische fietsen in Nijmegen

Stipbike, dé winkel in Nijmegen voor e-bikes en elektrische fietsen!

Bij Stipbike hebben we gekozen voor 6 verschillende merken elektrische fietsen. We wilden een assortiment van elektrische fietsen waarmee er eigenlijk altijd een goede keus kan worden gemaakt.

Wil je een degelijke sportieve onverwoestbare e-bike, dan kies je de Nederlandse Dutch-ID. Deze kwam in 2014 met zijn Bosch motor en stijf frame als beste uit de test. Als finishing touch kunnen we er bij Stipbike gekleurde banden en handvatten op laten zetten. De Dutch ID zit een extra knop naast het handvat om de verschillende standen ( aan/uit, standaard, snel en turbo) te bedienen zonder het stuur los te laten.

Wil je een sterke, hippe en degelijke elektrische fiets dan kies je voor de Spiked. Het aanbod bestaat uit verschillende modellen met de keuze uit meerdere kleuren. Dit is één van de fijnste e-bikes op de markt. Door de krachtsensor fietst deze e-bike natuurlijker dan andere e-bikes. De motor geeft kracht afhankelijk van de kracht die je zelf geeft op de pedalen. Zo zal de motor voor een bocht automatisch minder power geven omdat jezelf ook minder kracht zet voor een bocht!

Vogue e-bike Galactica: De Vogue Galactica is een zeer luxe elektrische fiets met krachtige Shimano Steps middenmotor. Doordat de motor in het midden is geplaatst ligt het zwaartepunt van de fiets laag, wat de wegligging duidelijk ten goede komt.

Met de e-bikes van Kalkhoff hebben we mooie, innovatieve fietsen in ons assortiment. Of je nu zoekt naar een e-bike voor sportieve, lange tochten of voor de dagelijkse ritjes naar je werk, Kalkhoff heeft een e-bike voor elk gebruik.

Een groot deel van de Achiellefietsen zijn verkrijgbaar als e-bike. De motor zit in het voorwiel. De accu zit heel verfijnd op de onderbuis of in een fietstasje. Het zijn de mooiste e-bikes, vinden we bij Stipbike.

Kies je voor innovatie en design dan is de  Elby e-bike dé fiets. De Winner Design & innovation award 2017. De Elby-achterwielaandrijving met krachtige BionX ondersteuning is de kern van de Elby e-bikes en begeleidt je in je trapbeweging: Hoe sterker je trapt, hoe meer ondersteuning je krijgt van de motor. In vier standen levert hij tot 200% extra vermogen. De krachtige BionX D-Series motor is trillingsvrij. Ook innovatief is dat door remmen en bergafwaarts rijden de accu wordt opgeladen. https://www.elbybike.eu/de/

Veel van deze elektrische fietsen staan in de winkel voor een testrit, je bent welkom een vrijblijvende proefrit! 

Spiked Cycles

Dutch-ID Fietsen

Kalkhoff e-bikes

horizontal break

Azor e-bike

Achielle E-Bike

Vogue Galactica