Azor e-bikes

Azor Fietsen

Azor E-bikes

Azor E-bikes zijn degelijke fietsen met dito ondersteuning. Een middenmotor met Shimano Steps zorgt voor de elektrische aandrijving van deze stadsfiets. Het Shimano Steps-systeem is perfect geïntegreerd in het frame en levert een krachtige, gecontroleerde en soepele ondersteuning. De accucapaciteit van ruim 400 Wh staat garant voor een hoge actieradius.

Fietsen van Azor hebben talloze mogelijkheden en dat geldt uiteraard ook voor de e-bikes. Je kunt voor diverse schakelsystemen kiezen, waaronder Shimano-aandrijving en NuVincy. De laatste biedt een traploze schakeling aan, met een gashendel aan het stuur kun je zwaarder of lichter trappen. Samen met ballonbanden levert dit veel comfort op. Met extra plezier stap je nu op de fiets!

Azor als reclamefiets

Heb je een bedrijf en wil je opvallende reclame maken, ook dan zijn de fietsen van Azor perfect. Stipbike kan de fiets zo aanpassen dat het bij jouw merk past. Bovendien is een fiets duurzame reclame!

Meer weten wat de mogelijkheden rondom bedrijfsfietsen zijn? Kijk dan op onze pagina Reclamefietsen voor voorbeelden en meer informatie.

Azor E-bike Ameland Steps

De Azor E-Bike Ameland Steps is de ideale stadsfiets voor dagelijks gebruik. Dankzij de ballonbanden in combinatie met de elektrische ondersteuning van Shimano Steps fiets je comfortabel en zonder moeite overal naar toe. Een degelijke moederfiets met dito ondersteuning.