Dutch ID

dutch id

Dutch ID: mooie, Nederlandse e-bikes

Stijlvol, met genoeg power om je bijvoorbeeld snel en fris naar je werk te brengen, terwijl je geniet van de omgeving. Milieuvriendelijk, omdat je in je drukke leven de auto vaker kunt laten staan. De Dutch ID e-bike: ‘a new way of cycling’.

De Dutch ID e-bike is uitgerust met een intelligente Bosch motor of Shimano Steps. Deze berekent per situatie hoeveel ondersteuning er nodig is en voelt heel natuurlijk aan. De fiets biedt ultieme stabiliteit, doordat de motor in het midden van het frame is geplaatst. Het sportieve en moderne frame is speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt en heeft een comfortabele zit.

Voor meer informatie kun je ons natuurlijk altijd bellen of bezoeken. Of kijk op de Dutch-ID site voor meer info over deze mooie elektrische fietsen.

Bosch-motor

De intelligente ondersteuning van de Bosch motor geeft precies de ondersteuning die op dat moment nodig is. Drie sensoren meten de snelheid, trapfrequentie en kracht en daarmee wordt berekend hoeveel extra energie er nodig is. Als er bijvoorbeeld veel wind staat, moet er normaliter harder worden getrapt om dezelfde snelheid te behouden. De motor reageert hierop en geeft je extra ondersteuning, zonder dat dit je energie kost. Dit maakt de Bosch motor ook nog eens heel efficiënt.

LCD display

Op het geïntegreerde en afneembare Intuvia middendisplay kun je kiezen uit 4 ondersteuningsstanden (ECO, Tour, Sport en Turbo). Het display functioneert als fietscomputer en geeft informatie over onder andere de rijsnelheid en de gemiddelde snelheid. Ook de afgelegde afstand en de reikwijdte, hoeveel kilometer je nog kunt rijden op de accu, worden weergegeven. Daarnaast kun je met de display het licht bedienen en service informatie opvragen.

NuVinci-versnellingsnaaf

Schakelen was nog nooit zo eenvoudig
Dutch ID heeft op enkele modellen NuVinci-versnellingsnaven gemonteerd. De slimme NuVinci-versnellingsnaaf maakt schakelen eenvoudiger dan ooit. Nu kun je gewoon doortrappen tijdens het schakelen. De tandloze versnelling garandeert een soepele overgang van de ene versnelling in de andere. De hermetisch afgesloten naaf is levenslang onderhoudsvrij.

Dutch ID Infinity

De Dutch ID Infinity is een sportieve e-bike met geïntegreerde accu, Alfine 8-speed-versnellingsnaaf van Shimano en hydraulische schijfremmen. E-mail ons, bel of kom langs voor de beschikbaarheid.

Dutch ID Tour Evo

De Dutch ID Tour Evo is een luxe tourfiets met stille middenmotor. Door de comfortabele zithouding en goede wegligging is deze elektrische fiets ideaal voor langere tourtochten. E-mail ons, bel of kom langs voor de beschikbaarheid.

 

Dutch ID Urban High Speed

De Dutch ID Urban High Speed is een heerlijk dynamische, snelle e-bike, die uitdagend rijdt en ook nog eens fantastisch oogt. E-mail ons, bel of kom langs voor de beschikbaarheid.

 

Dutch ID Trekking High Speed

De Dutch ID Trekking High Speed is de ideale snelle e-bike voor woon-werkverkeer. De krachtige Bosch-motor zorgt voor optimale stabiliteit. E-mail ons, bel of kom langs voor de beschikbaarheid.

 

Dutch ID City

De Dutch ID City is een e-bike met een sportieve uitstraling maar opvallend veel comfort. De City is gericht op stadsgebruik en heeft daarom een robuust frame, krachtige remmen, antilekbanden met veel grip en goede verende voorvork en verende zadelpen. E-mail ons, bel of kom langs voor de beschikbaarheid.