Giant E-bikes

Kom in de winkel langs voor prijzen en beschikbaarheid.

Giant E-bikes

Giant heeft meer dan 40 jaar ervaring in fietsdesign en productie. Deze kennis vind je terug in de collectie elektrische fietsen. Constant onderzoekt Giant de wensen van fietsers en de e-bike is niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

SyncDrive-motor

Alle Giant E-bikes hebben een SyncDrive-motor. Er is een type voorwielmotor en drie types middenmotor, geproduceerd door Yamaha en geoptimaliseerd door Giant. Net als alle andere onderdelen van Giants e-bikes worden deze aan strenge functionaliteitseisen onderworpen. Zo moet de motor 30.000 kilometer zonder problemen kunnen afleggen.

Wist je trouwens dat de meeste e-bikes van Giant in Lelystad worden geproduceerd?

Let op! de meeste 2019 modellen hebben een langere levertijd. Bel of mail ons  voor de exacte levertijd, dit wisselt per model.

Elke elektrische fiets van Giant krijgt een speciale framebehandeling. Met infrarood coating krijgt het frame een gladde, krasbestendige toplaag om ook bij intensief gebruik als nieuw te blijven.

Giant Ease E+

De Giant Ease E+ is als city e-bike uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Met een sterke voorwielmotor, verende voorvork en dichte kettingkast.

Giant DailyTour E+

De Giant DailyTour E+ kent de nieuwste e-bike-technologie. Riemaandrijving, geïntegreerde accu: een heerlijke manier om de wereld te verkennen.

Giant Triple X E+

De Giant Triple X E+ is de betrouwbare en stoere elektrische fiets voor dagelijks gebruik. Comfortabele zitpositie, voorzien van stevige dragers en indien gewenst eenvoudige montage van kinderzitjes.