Kalkhoff e-bikes

Tot 15% korting op Kalkhoff e-bikes 2018-modellen

Kom in de winkel langs voor prijzen en beschikbaarheid.

Kalkhoff e-bikes

Kalkhoff e-bikes helpen je dankzij de innovatieve techniek snel en veilig vooruit. Kalkhoff ontwikkelt het onderstel en het aandrijvingssysteem van hun e-bikes zelf en kunnen daardoor veel beter op de wensen van de fietser inspelen.

Of je nu een sportieve e-bike zoekt voor lange tochten, offroad wilt rijden, naar je werk of in de stad, Kalkhoff heeft een fiets voor iedereen.

Let op! de meeste 2019 modellen hebben een langere levertijd. Bel of mail ons  voor de exacte levertijd, dit wisselt per model.

http://www.kalkhoff-bikes.com/nl/e-bike-info.html 

Kalkhoff e-bikes combineren innovatieve techniek aan comfort. Het is een genot om op te rijden.

Kalkhoff Endeavour 5

De Kalkhoff Endeavour 5-serie kenmerkt zich door techniek en design te integreren. Deze e-bikes komen met een Shimano-, Bosch-, Impulse- of Neodrives-aandrijving, in vele afmontagevarianten. Voor iedereen wat wils!

Kalkhoff Endeavour 3

De Kalkhoff Endeavour 3-serie is de basic geïntegreerde e-trekking bike van Kalkhoff. Gebaseerd op het Integrale 0.5-platform, maar zonder de technisch complexe decoraties.

Kalkhoff Endeavour 1

De Kalkhoff Endeavour 1 biedt waar voor zijn geld! Deze elektrische fietsen zijn lekker basic, uitegevoerd met betrouwbare Bosch- of Impulse-motor.

Kalkhoff Agattu 3

Bij de Agattu 3-collectie draait alles om comfort. Het frame heeft een lage en brede instap en dankzij de motor achter de zitbuis is deze e-bike erg stabiel. Alle contactpunten als stuur, handgrepen, zadel en pedalen zijn ergonomisch ontworpen, voor een zeer prettige fietsrit.

Kalkhoff Berleen

De prijswinnende Berleen 5-modellen zijn de ideale e-bikes voor in de stad. Een opvallend design, innovatief integratieconcept waardoor alles op elkaar af is gestemd en een compacte Groove Go-achterwielmotor brengen jou waar jij wilt zijn!