Sensa E-bikes

Sensa e-bikes

De elektrische fietsen van Sensa zijn net zo innovatief als de bekende race- en trekkingfietsen van dit Nederlandse bedrijf. Een krachtige middenmotor en een licht gewicht maken dit de perfecte e-bikes voor langere tochten en sportief woonwerkverkeer.

Shimano Steps

De elektrische fietsen van Sensa worden aangedreven door een Shimano Steps-middenmotor en hebben een sterkere accu, zodat deze lichtgewicht e-bike zich niet alleen in de stad thuis voelt, maar ook op langere tochten en vakanties. Uiteraard hebben deze fietsen schijfremmen, zodat je verzekerd bent van goede en doseerbare remkracht.

Let op! De meeste 2020-modellen hebben een langere levertijd. Bel of mail ons voor de exacte levertijd, dit wisselt per model.

Sensa Travel Power V10

De Sensa Travel Power V10 weegt inclusief accu minder dan 20 kilogram! Een echte lichte e-bike, voor lange tochten en de sportieve forens. Dit model is te bezichtigen in onze winkel. Wil je er zeker van zijn dat je hem kunt bezichtigen en proefrijden, bel ons dan even op en maak een afspraak.

Overige Sensa-modellen

Sensa heeft nog twee e-bike-modellen. Deze hebben wij niet standaard in de winkel, wij kunnen ze uiteraard wel bestellen. Wil je meer informatie over een van onderstaande e-bikes, bel ons of kom langs in de winkel. Dan helpen wij je graag verder!

Productfoto van 2020 Sensa Merano Power Pro
Sensa Merano Power Pro

Offroad-e-bike, Shimano Steps-motor, Shimano SLX/XT 1×11

€ 2.749,00

Productfoto van 2020 Sensa Travel Power V9 Gent
Sensa Travel Power V9

Middenmotor, schijfremmen

€ 2.599,00