Achielle E-bikes

Achielle E-bikes

Achielle roeit tegen de stroom in door het hart van een fiets (het frame) zelf in België te maken, al drie generaties lang. Ook voorziet Achielle de frames met zorg zelf van poedercoating. Dankzij de sterke lak zijn Achielle-fietsen bestend tegen zware omstandigheden.

De afmontage gebeurt met het beste dat ze in Europa kunnen vinden, zoals Lepper, Van Schothorst, Vredestein, Schwalbe, Hebie, Steco, Selle Royal, AXA basta, Humpert, Brooks, Widek, Thun.

Net als de gewone fietsen van Achielle kenmerken de Achielle E-bikes zich door een stijlvol, klassiek uiterlijk te combineren met puur rijgenot. De opties bij een model van Achielle zijn namelijk eindeloos. Via de site kun je een basismodel bestellen, waarna wij contact met je opnemen over de kleur en eventuele aanpassingen. Wil je een Achielle op maat, bel ons of kom langs in de winkel. Dan bouwen we samen jouw ideale Achielle-fiets!

Veel reguliere modellen van Achielle zijn ook te leveren met elektrische ondersteuning. Voor uitgebreidere informatie of alle Achielle modellen neem een kijkje op hun website.

Achielle als reclamefiets

Heb je een bedrijf en wil je opvallende reclame maken, ook dan zijn de fietsen van Achielle perfect. Stipbike kan de fiets zo aanpassen dat het bij jouw merk past. Bovendien is een fiets duurzame reclame!

Meer weten wat de mogelijkheden rondom bedrijfsfietsen zijn? Kijk dan op onze pagina Reclamefietsen voor voorbeelden en meer informatie.

Achielle E-bikes – collectie

Ook de e-bikes van Achielle hebben die mooie retro-uitstraling die je van dit merk kent. Met zo’n elektrische fiets trap je in stijl en met groot gemak je kilometers weg. Maar ook sommige reguliere Achielle-modellen zijn om te bouwen naar een fiets met trapondersteuning. Wil je weten wat mogelijk is, neem dan contact met ons op!

De complete collectie e-bikes van Achielle vind je op hun website.