• Home
  • /Focus Cayo Alu

Focus Cayo Alu

Focus Racefietsen

Focus heeft legendarische fietsen zoals de Cayo, de Culebro en de legendarische Izalco. De Focus fietsen zijn ook terug te vinden bij de renners van AG2R. Wij hebben verschillende modellen klaar staan voor een proefrit in onze winkel in Nijmegen.

Wil je meer informatie? Neem eens een kijkje op de Focus site! http://www.focus-bikes.com/

Heb je interesse? Mail ons dan naar info@stipbike.nl of kom een keer langs in de winkel!

Focus Cayo 105 close-up

horizontal break

Focus Cayo AL, Aluminium racefiets bij Stipbike in Nijmegen

Maak kennis met de wereld van FOCUS met de Focus Cayo aluminium-reeks met lichte aluminiumframes. Je profiteert direct van de gezondheidsvoordelen van het fietsen met de hoogwaardige componentenlijst van de Focus Cayo. Je zult ook versteld staan van de responsieve handling en de geweldige prestaties. Wij zijn ervan overtuigd dat je binnen deze prijscategorie geen betere deal zult vinden. 

De Focus Cayo is een prachtige racefiets met een erg goede prijs kwaliteit verhouding. 
De racefiets is uitermate geschikt voor duurtrainingen, de Alpen,  explosieve trainingen en korte klimmetjes. Afhankelijk van de Cassette en het crankstel kan je dus bijna alles op deze racefiets. Zoals onze klanten weten, vinden we kwaliteit en een goede prijs belangrijk, maar het oog wil ook wat! Na een adviesgesprek kijken we waar je de fiets voor gaat gebruiken en of we je nog iets kunnen motiveren om dit ook vaker te doen. Train je voornamelijk in Nederland en ben je een geoefende wielrenner dan is een triple crankstel niet noodzakelijk. Vaak voldoet een dubbel crankstel, maar dan wel de Compact. Als je de racefiets 1 a 2 keer per jaar meeneemt naar Alpen of Dolomieten is het makkelijker om een cassette te kopen met een groot tandwiel die je in combinatie met je compact crankstel gebruikt, dan altijd met 3 bladen te rijden. Ook is dit niet meer nodig omdat bijna elke Focus Cayo AL is afgemonteerd met een 11-speed achterderailleur waardoor je een enorm bereik aan versnellingen hebt zonder het extra gewicht van een derde voorblad.