• Home
  • /Focus Paralane

Focus Paralane

Focus Racefietsen

Focus heeft legendarische fietsen zoals de Cayo, de Culebro en de legendarische Izalco. Focus fietsen zijn ook terug te vinden bij de renners van AG2R. De fietsen van Focus staan bekend om hun goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Focus Paralane 

Paralane is de nieuwe alleskunner van Focus!

Het stijve carbon frame is breed genoeg voor banden tot aan 35mm (er kunnen dus crossbanden opgezet worden) en kan dus alle ondergronden aan. Verder maakt focus ook op de Paralane weer gebruikt van het inmiddels befaamde R.A.T steekas systeem (voor supersnelle wielwissels) en worden alle paralanes standaard geleverd met makkelijk monteerbare spatborden.
Bij de fietswinkel Stipbike in Nijmegen vinden we dit de ultieme avontuurfiets. Zoals onze klanten weten, vinden we kwaliteit en een goede prijs belangrijk, maar het oog wil ook wat! Na een adviesgesprek kijken we waar je de fiets voor gaat gebruiken en of we je nog iets kunnen motiveren om dit ook vaker te doen. Train je voornamelijk in Nederland, rij je graag in de alpen, verhard of onverhard etc. Daarmee kunnen we samen met jou de perfecte Paralane voor je uitzoeken!

horizontal break

Steekassen

Als je de overstap zal maken vanaf de conventionele racefiets zul je naast de schrijfremmen nog aan iets anders moeten wennen. Steekassen. Zowel voor als achter wordt er in plaats van een ouderwetse Quick Release een Steekas gemonteerd. Het voordeel van de Steekas is meer stijfheid, beter rem- en stuurgedrag en daarnaast staan de wielen altijd recht in de fiets. Nooit aanlopende remmen dus! Daarbij staat het wereldrecord wielwissel nu ook op naam van een focus team, mét steekas!

Wil je meer informatie? Neem eens een kijkje op de Focus site! http://www.focus-bikes.com/.

Heb je interesse? Mail dan naar info@stipbike.nl of kom een keer langs in de winkel!