Heel Holland Fietst

Heel Holland Fietst

Op 5 en 6 april vindt voor de tweede keer het e-bikefestival Heel Holland Fietst plaats. Dit jaar is het evenement groter van opzet, dankzij de samenwerking met de Nationale Politie Eenheid Oost Nederland, Stipbike, provincie Gelderland en Gemeente Nijmegen.

HEEL HOLLAND FIETST wordt een experience day, die gericht is op werkgevers en werknemers van grote landelijke en regionale organisaties en bedrijven in de regio Arnhem en Nijmegen. Die zullen actief hun medewerkers stimuleren om voor het woon-werkverkeer de fiets boven de auto te verkiezen. Het evenement zal voor deze werknemers als een soort kijkdag gelden, waarbij zij fietsen, e-bikes en elektrische steps kunnen testen en vergelijken.

TOERTOCHT | Het evenement is niet exclusief voor de werknemers van het bedrijfsleven. HEEL HOLLAND FIETST is uiteraard ook vrij toegankelijk voor geïnteresseerde particuliere consumenten. Op zaterdag zal een e-bike-toertocht georganiseerd worden, waarmee deelnemers het mooie van Nijmegen te zien krijgen en tegelijkertijd e-bikes kunnen testen.
De opzet van HEEL HOLLAND FIETST is dat het niet alleen een informatief maar ook een gezellig evenement wordt met muziek en een terras.

VEEL PROMOTIE | Tientallen merken zullen aanwezig zijn met hun e-bikes, e-steps en aanverwante producten en diensten of informatie. Als entertainment wordt het Bakfietsfestival ‘ingefietst’, door middel van een aantal speciale bakfietsen met dj-bakfiets, bierfiets, foodbike, et cetera. Bovendien zal er live-muziek aanwezig zijn om de gezellige sfeer nog meer te verhogen.

SAVE THE DATE | Wie interesse heeft om HEEL HOLLAND FIETST te bezoeken, doet er slim aan vrijdag 5 april (12:00-21:00 uur) en zaterdag 6 april (11:00-17:00 uur) te reserveren. Dankzij de krachtenbundeling van Nationale Politie, Stipbike, Provincie Gelderland, Gemeente Nijmegen en NieuwsFiets.nu zal er flink aan getrokken worden om een succesvol evenement op de mat te leggen in het Dutch Bicycle Center.