Inhoud van de website

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Stipbike  spant zich in om de informatie op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft hiervoor geen garanties.

Tussentijdse wijzigingen in prijzen, specificaties en uitvoeringen van de vermelde artikelen voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn adviesprijzen in euro’s, inclusief BTW en exclusief eventuele afleveringskosten.

Stipbike  behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen, met inbegrip van de tekst van deze Disclaimer, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Vrijwaring aansprakelijkheid

Stipbike  is niet aansprakelijk voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze site of uit het afgaan van informatie die op deze site wordt verstrekt. Stipbike  aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van internetsites waar naar doorverwezen wordt.

Stipbike  is niet aansprakelijk voor het niet-beschikbaar zijn van deze site als gevolg van een storing.

Verkrijgbaarheid (actie)-artikelen

Stipbike b.v. is een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers. Stipbike ondernemers bepalen deels zelf hun assortiment om aan de behoefte te kunnen voldoen van de consument in hun regio. Hierdoor kan het zijn dat een Stipbike winkel niet aan een bepaalde actie meedoet of een bepaald artikel niet in het assortiment heeft. Niet alle merken zijn bij alle winkels verkrijgbaar. Houd hier rekening mee bij het bekijken van de aanbiedingen.

In verband met levertijden kan het voorkomen dat (actie-)artikelen niet op voorraad zijn.

Copyright

De inhoud van deze website is bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Niets van deze site mag, zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf, worden gebruikt door derden. Elke vorm van herpublicatie van (een deel van) de inhoud van deze site zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stipbike  is nadrukkelijk verboden. Alle rechten (waaronder auteursrechten, domeinnamen, merkrechten en andere intellectuele eigendomsrechten) op de inhoud van deze internetsite berusten bij Stipbike, voorzover deze rechten niet berusten bij derden van wie materiaal beschikbaar is gesteld.

Juli 2012, Stipbike Nijmegen