Basso Racefietsen

Basso Racefietsen

Basso produceert hoge kwaliteit racefietsen die ontworpen en gemaakt zijn in Italië volgens de kwaliteitsnormen van Alcide Basso. De Basso Diamante SV is een aerodynamische racefiets met of zonder schijfremmen. De Basso Diamante kent zeer goede meetwaarden en is een racefiets voor de veeleisende wielrenner. De Basso Astra heeft een 100% carbon monocoque-frame, wat een stijve en lichte racefiets oplevert (met of zonder schijfremmen)! En de Basso Venta is een frisse racefiets met klassieke elementen! Zo heeft Basso altijd een racefiets die aan jouw wensen en eisen voldoet.

Wil je meer informatie? Neem eens een kijkje op de Basso-site! http://www.bassobikes.com/.

Basso Diamante SV

De Basso Diamante SV is de racefiets voor liefhebbers van aerodynamica, met of zonder schijfremmen. De fiets snijdt als een mes door de lucht dankzij de aerodynamisch gevormde buizen en daardoor is er achter de racefiets nauwelijks turbulentie. Deze fiets werd al geprezen om zijn lichte gewicht, goede hanteerbaarheid en zijn daalcapaciteiten. Met een nieuwe rechte voorvork en dual pivot-remmen is het Basso gelukt de Diamante SV Disc toch weer te verbeteren. E-mail ons, bel of kom langs in onze winkel in Nijmegen om een testrit te maken op deze Basso Bikes.

Basso Diamante

De Basso Diamante is gemaakt van Toray T1000 en T800 HI Modulus-carbon. Een veelgebruikte carbonfiber in de auto- en vliegtuigindustrie en het leger. Het Toray dat Basso gebruikt is zelfs beter bestand tegen botsingen. Voorvork, frame, stuurpen en balhoofd zijn bij de Basso Diamante semi-geïntegreerd, wat een aerodynamischer geheel oplevert met een agressieve houding voor de echte wedstrijdrenner. Voor degenen die een wat comfortabelere zit verlangen, is er een conisch gevormde spacer beschikbaar. E-mail ons, bel of kom langs in onze winkel in Nijmegen om een testrit te maken op deze Basso Bikes.

Basso Astra

De Basso Astra is technisch een vooruitstrevende racefiets. Het nieuwe hi-modulus carbon monocoque-frame is ontwikkeld met Basso’s ervaringen in het plaatsen van enkelvoudige lagen. Dat levert een frame op met geoptimaliseerde buisvormen, met een hogere weerstand tegen flex en verbuiging en een zo laag mogelijk gewicht. De Basso Astra is een 100% carbon monocoque-frame, inclusief de bottom-bracket en de lagerbehuizingen. E-mail ons, bel of kom langs in onze winkel in Nijmegen om een testrit te maken op deze Basso Bikes.

Basso Venta

Van prof tot zondagamateur: iedereen wil de nieuwe Basso Venta! De Basso Venta komt in zeven maten en drie kleuren. In de vormen van buizen en frame vind je jarenlange ervaring en nauwkeurig onderzoek terug. Basso wilde met de Venta een racefiets met een frisse look, maar ook een strakke en klassieke uitstraling creëren. En dat is gelukt! E-mail ons, bel of kom langs in onze winkel in Nijmegen om een testrit te maken op deze Basso Bikes.

Basso Venta 2017

We hebben nog twee Basso Venta’s, model 2017 in de winkel staan! E-mail ons, bel of kom langs om een testrit te maken op deze Basso Bikes.