Basso Racefietsen

Over Basso bikes

Basso produceert hoge kwaliteit racefietsframes die ontworpen en gemaakt zijn in Italië volgens de kwaliteitsnormen van Alcide Basso. Hij leerde zijn beroep van de grond, beginnende als monteur voor de grootste professionele teams. Tegelijkertijd vervolgde hij zijn opleiding bij een school voor metaalbewerking. Op deze manier kreeg hij de praktische en theoretische basis om competent om te gaan met staal en buizen. In 1977 startte Alcide zijn eigen bedrijf in een garage, die hij omgevormd heeft tot een werkplaats. Kort daarna opende hij een winkel en vervolgens aan het einde van 1981 heeft hij de huidige fabriek geopend. Destijds was alleen staal een geschikt materiaal voor de constructie van raceframes, maar nu is de verscheidenheid aan beschikbare composietmaterialen indrukwekkend.
Wil je meer informatie? Neem eens een kijkje op de Bassobikes site! http://www.bassobikes.com/.

horizontal break

Basso Racefietsen

Ook voor de mooiste Italiaanse racefietsen kun je terecht bij Stipbike in Nijmegen. Basso-racefietsen combineren de Italiaanse pracht met high end technologie en komt zo met racefietsen, die super licht én stijf zijn. Het zijn geen dertien in een dozijn fietsen, het is ook meteen een fiets waar je trots op mag zijn. De fiets zal veel bekijks oogsten.

E-mail ons, bel of kom langs in onze winkel in Nijmegen om een testrit te maken op deze Basso Bikes. Natuurlijk bij Stipbike, de racefietsen-winkel in Nijmegen.

horizontal break