Focus Racefietsen

Focus Racefietsen

Focus-racefietsen staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het zijn goed doordachte fietsen, voor elk niveau. Stipbike heeft de volgende series in de collectie:

  • Focus Izalco Max de topfiets voor de wedstrijdrenner die alles uit zijn fiets wil halen
  • Focus Izalco Race je fiets als je een goede racer tegen een betaalbare prijs zoekt
  • Focus Paralane de alleskunner voor de avontuurlijke wielrenner
  • Focus Mares de crossfiets voor de liefhebber van modder

De ervaringen die Focus in het profpeloton heeft opgedaan, zie je bij alle Focus-racefietsen terug!

Check ook de Focus Stadsfietsen en de Focus E-bikes!

Focus Izalco Race

Met de Focus Izalco Race zijn topprestaties voor iedereen toegankelijk. Jarenlange ervaring heeft geleid tot een racefiets die dankzij de racegeometrie en enorme stijfheid vooruit wil en toch betaalbaar is. De Focus Izalco Race is zowel met velg- als schijfremmen beschikbaar.

Focus Paralane

De Focus Paralane is de alleskunner onder Focus’ racefietsen. Snelheid en vrijheid gaan bij deze racefiets hand in hand. Je kunt razendsnel een Gran Fondo afwerken, maar ook het avontuur van nooit bereden veldpaadjes opzoeken. De Focus Paralane heeft ruimte voor banden van wel 35 mm breed, een comfortabele endurance-geometrie en is zo jouw beste maat op zoek naar avontuur!

Focus Mares

De Focus Mares is een echt moddermonster. Als jij graag in veldritten ten strijde trekt of offroad toertochten in vliegende vaart aflegt, dan is dit je ideale partner. Een licht carbonframe met vork van volledig carbon, R.A.T.-steekas en 100% Focus CX-racegeometrie zorgen voor snelheid en controle wanneer jij dat wilt.

Overjarige modellen met mooie kortingen!

Op zoek naar een goede racefiets tegen een scherpe prijs? Bij Stipbike bieden we diverse overjarige Focus-fietsen aan met hoge kortingen. Bel ons of kom langs voor de beschikbaarheid!