Focus Racefietsen

Focus Racefietsen

Focus-racefietsen staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het zijn goed doordachte fietsen, voor elk niveau. De Focus Izalco Max is de topfiets voor de wedstrijdrenner die alles uit zijn fiets wil halen, de Focus Izalco Race is je fiets als je een goede racer tegen een betaalbare prijs zoekt en de Focus Paralane is de alleskunner voor de avontuurlijke wielrenner. De ervaringen die Focus in het profpeloton heeft opgedaan, zie je bij deze fietsen terug!

horizontal break
horizontal break

Focus Izalco Race

Met de Focus Izalco Race zijn topprestaties voor iedereen toegankelijk. Jarenlange ervaring heeft geleid tot een racefiets die dankzij de racegeometrie en enorme stijfheid vooruit wil en toch betaalbaar is. De Focus Izalco Race is zowel met velg- als schijfremmen beschikbaar.

Focus Cayo

Focus Izalco Race is de opvolger van de veelgeprezen Focus Cayo-reeks. Deze laatste modellen zijn nu met hoge korting bij ons verkrijgbaar. E-mail ons, bel of kom langs voor de beschikbaarheid.

horizontal break

Focus Paralane

De Focus Paralane is de alleskunner onder Focus’ racefietsen. Snelheid en vrijheid gaan bij deze racefiets hand in hand. Je kunt razendsnel een Gran Fondo afwerken, maar ook het avontuur van nooit bereden veldpaadjes opzoeken. De Focus Paralane heeft ruimte voor banden van wel 35 mm breed, een comfortabele endurance-geometrie en is zo jouw beste maat op zoek naar avontuur!