Focus Racefietsen

Focus Racefietsen

Focus-racefietsen staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het zijn goed doordachte fietsen, voor elk niveau. De Focus Izalco Max is de topfiets voor de wedstrijdrenner die alles uit zijn fiets wil halen, de Focus Izalco Race is je fiets als je een goede racer tegen een betaalbare prijs zoekt. De ervaringen die Focus in het profpeloton heeft opgedaan, zie je bij deze fietsen terug!

horizontal break

Focus Izalco Max

De Focus Izalco Max is een compromisloze hoogwaardige racemachine. Deze racefiets is licht, stijf en voorbereid op de nieuwste technieken zoals elektronisch schakelen en schijfremmen. De Focus Izalco Max is ideale fiets voor de veeleisende wedstrijdrenner.

Focus Izalco Max 2017

Hoge korting op de Focus Izalco Max 2017-modellen! E-mail ons, bel of kom langs voor de beschikbaarheid.

horizontal break

Focus Izalco Race

Met de Focus Izalco Race zijn topprestaties voor iedereen toegankelijk. Jarenlange ervaring heeft geleid tot een racefiets die dankzij de racegeometrie en enorme stijfheid vooruit wil en toch betaalbaar is. De Focus Izalco Race is zowel met velg- als schijfremmen beschikbaar.

Focus Cayo

Focus Izalco Race is de opvolger van de veelgeprezen Focus Cayo-reeks. Deze laatste modellen zijn nu met hoge korting bij ons verkrijgbaar. E-mail ons, bel of kom langs voor de beschikbaarheid.

horizontal break