Giant Racefietsen

Giant Racefietsen

Op racefietsen van Giant zijn grote prijzen gewonnen. Die kennis vind je terug in alle fietsen: van high-end tot de instapmodellen. Stipbike heeft de volgende series in de collectie:

    • Giant TCR de racefiets waarin gewicht en aerodynamica samenkomen
    • Giant Propel voor de wielrenner die van pure snelheid houdt
    • Giant Defy voor lange dagen in het zadel

Check ook de Giant E-bikes!

2020-modellen met mooie kortingen!

Op zoek naar een goede racefiets tegen een scherpe prijs? Bij Stipbike bieden we diverse 2020-modellen van de Giant-fietsen aan met hoge kortingen. Bel ons of kom langs voor het actuele aanbod!

Giant TCR

Van dagelijkse trainingsritten tot aan je belangrijkste race van het jaar: Giant TCR is jouw vriend. Deze lichtgewicht, stijve en ultra-efficiënte machine biedt pure raceprestaties om jouw podiumambities waar te maken.

Giant Propel

Gun jezelf het aerodynamische voordeel – waar en wanneer je dat het beste kunt gebruiken. De Giant Propel snijdt met minimale luchtweerstand door de wind en bespaart kostbare watts vermogen in sprints, ontsnappingen en aanvallen. Want elk klein voordeel leidt tot grote overwinningen.

Giant Defy

Soepel, snel en gaaf om te rijden. De Giant Defy koppelt wendbaarheid aan comfort, door de Endurance geometrie zit je comfortabel en maak je makkelijk langere tochten met meer plezier!