Merida Racefietsen

ALLE 2017 MERIDA RACEFIETSEN 15% KORTING

In de winkel prachtige Merida aanbiedingen, enkele wel tot 20% 

MERIDA-oprichter Ike Tseng (1932-2012) was een visionair en een man met eergevoel. Op een reis door Noord-Amerika in de jaren 70 van de vorige eeuw zag hij aan de deur van een fietsenwinkel een bordje hangen waarop stond dat fietsen uit Taiwan vanwege de slechte kwaliteit in principe niet ter reparatie konden worden aangeboden.Toen hij dat las, begon er iets te borrelen. Kort daarna, in september 1972, opende de eerste fabriek van Merida Industry Co., Ltd. in Yuanlin, Taiwan zijn deuren.

De naam ‘Merida‘ werd door de man wiens levensmotto was “move with passion and courage“, niet toevallig gekozen. De drie lettergrepen “Me-Ri-Da‘ betekenen zo iets als zinvol of betekenisvol. Het bedrijf heeft zich vanaf het begin tot doel gesteld om uitsluitend mooie en waardevolle producten te maken waarmee iedereen zijn persoonlijke doelen op een zo aangenaam mogelijke manier kan bereiken.

horizontal break

Merida Reacto

De Merida Reacto is ontwikkeld voor pure snelheid. Een mooie, stijve, aerodynamische fiets, voor de wielrenner die hard wil gaan.

horizontal break

Merida Scultura

De Merida Scultura is een lichtgewicht fiets, maar ook met snelheid in het achterhoofd.

horizontal break

Korting op 2017-modellen!

In onze winkel hebben we enkele Merida-2017-modellen met fikse korting staan, tot wel 20%. Heb je interesse, e-mail ons, bel of kom langs voor de beschikbaarheid.

horizontal break