Sensa Racefietsen

horizontal break

Mooie korting op Sensa 2018-modellen!

Sensa Racefietsen

De Sensa-racefietsen worden gemaakt in het oosten van Nederland. In Almelo vindt de laatste assemblage van de Sensa-fietsen plaats. Hier staan alle frames op voorraad en kunnen de meeste racefietsen binnen 3 weken geassembleerd en geleverd worden in Nijmegen. De mannen van Sensa zijn zelf ook fanatieke fietsers. De Alpen, Pyreneeën, de Ardennen en natuurlijk de Nederlandse polder worden regelmatig aangedaan op de racefiets, mountainbike en hybride. Ook is Sensa sponsor van een groot aantal renners, waardoor Sensa een hoop kennis binnen krijgt en kan verwerken in de fietsen.

De racefietsen Sensa Road Custom zijn de topmodellen, die ook nog eens aan jouw eisen zijn aan te passen. De Sensa Road-racefietsen zijn uiteraard net zo goed, maar iets toegankelijker. Zo biedt Sensa elke wielrenner de juiste fiets!

Ook hebben we nog enkele Sensa-racefietsen uit 2018 met een mooie korting te koop!

Heb je interesse? Mail ons dan naar info@stipbike.nl of kom een keer langs in de winkel!

horizontal break

Sensa Road Custom

Iedere rijder is uniek en verdient een racefiets die bij hem of haar past. Dat is het uitgangspunt van de Sensa Road Custom. Deze hoogwaardige racefietsen zijn volledig bij de tijd en je hebt keuze te over in de afmontage. Wil jij het beste van het beste mét een persoonlijke uitstraling, dan neem je een racefiets uit de Sensa Road Custom-reeks.

horizontal break
horizontal break
horizontal break