Fiets-deelsystemen

Mobilock: fietsen delen met de smartphone

De Mobilock is een slimme combinatie van een slot en een app om fietsen te delen. Uw werknemers of gasten kunnen met een Mobilock-account een fiets reserveren en het slot openen als ze de fiets nodig hebben. Maak van uw fietsenvloot een flexibel deelsysteem met Mobilock!

Past op elke fiets

De Mobilock wordt als een normaal slot gemonteerd en past op elk type fiets, van omafiets tot tandem.

Anti-diefstal 

Dankzij de combinatie van het degelijke stalen slot en high-tech electronica is Mobilock een erg veilig slot, sterk genoeg om dagelijks onder de zwaarste weersomstandigheden te gebruiken.

Eenvoudig opschalen 

Het is mogelijk het systeem naar behoefte snel en flexibel uit te breiden.

Fietsvloot beheren

De uitgebreide Mobilock-back-office kent een volledig vlootbeheersysteem. De software biedt veel opties en is uiteraard in je eigen systeem te integreren.

Past bij elke situatie

De Mobilock past bij elk fietsdeelsysteem, van het verhuren van fietsen tot het delen van fietsen binnen een bedrijf.

Sleutelloos delen

Met de Mobilock-app bent u niet langer afhankelijk van een fysieke sleutel. Bovendien is altijd zichtbaar welke fietsen beschikbaar zijn.

Intuïtief bedienen

De Mobilock-app werkt zeer intuïtief. Met een klik op de knop opent u het slot. U zet de fiets op slot door de sluitpin dicht te doen.

Bedrijfsfietsen

Combineer de Mobilock met uw eigen bedrijfsfietsn van Stipbike. Hiermee creëert u een fietsvloot met de uitstraling van uw bedrijf Neem een kijkje op onze pagina over reclamefietsen, laat u inspireren en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.