Fietsstimulering voor bedrijven

Uw werknemers op de fiets

Het heeft veel voordelen om uw werknemers uit de auto en op de fiets te krijgen:

  • Er is minder parkeerruimte nodig. Op industrieterreinen en in de stad is er beperkte ruimte voor parkeerplekken. Deze ruimte kost veel geld. Een fiets stallen is veel makkelijker.
  • Fietsen is duurzaam. Auto’s dragen bij aan een slechtere leefomgeving en vervuilde lucht in dichtbevolkte gebieden. Een fiets heeft deze nadelen niet.
  • Fietsen is gezond. Veel bedrijven hebben een HR-afdeling die zich bezighoudt met vitaliteit. Ze proberen hun medewerkers gezond, in beweging, energiek en fit te houden. Fietsend naar het werk gaan is een effectieve beweging.
  • Minder files. Files in de regio zorgen voor economische schade. Niet alleen uw eigen medewerkers staan in deze files, maar ook uw leveranciers. Dit is inefficiënt en indirect een hoge kostenpost.

Voor al deze problemen is de fiets een oplossing. Maar hoe krijgt u de medewerkers van uw bedrijf op de fiets? Stipbike heeft leuke brainstormsessies, creatieve ideeën en reeds veel ervaring met het opzetten van fietsstimuleringsacties. We maken graag een afspraak met u om onze plannen en de potentiële implementatie daarvan te bespreken.

Extra subsidie voor e-bikes

Bij Stipbike hebben we een regeling dat bedrijven bij elektrische fietsen vanaf €2800,- een subsidie van €800,- ex. BTW kunnen krijgen. Deze regeling is om werknemers te stimuleren op de fiets naar het werk te gaan. Wilt u meer informatie, bel ons op 0031- 24 42 00 025 of mail naar info@stipbike.nl.

Fietsprobeeractie

Promoot het fietsen onder uw werknemers door bij uw bedrijf fietsen uit te proberen. Stipbike verzorgt een fietsprobeeractie op maat.

Neem contact met ons op om te overleggen hoe Stipbike voor uw bedrijf de perfecte fietsprobeeractie kan organiseren. Zo krijgt u uw personeel zeker aan het fietsen!

E-bike X-day bij VGZ Arnhem.
www.cooperatievgz.nl

Slim op Weg bij Ciran.
www.ciran.nl

Uitlevering e-bikes aan gemeente Arnhem.
www.arnhem.nl

Slim op Weg bij Cornelissen Groep.
cornelissen.nl

horizontal break

Mobilock: fietsen delen met de smartphone

De Mobilock is een slimme combinatie van een slot en een app om fietsen te delen. Uw werknemers of gasten kunnen met een Mobilock-account een fiets reserveren en het slot openen als ze de fiets nodig hebben. Maak van uw fietsenvloot een flexibel deelsysteem met Mobilock!

Past op elke fiets

De Mobilock wordt als een normaal slot gemonteerd en past op elk type fiets, van omafiets tot tandem.

Anti-diefstal 

Dankzij de combinatie van het degelijke stalen slot en high-tech electronica is Mobilock een erg veilig slot, sterk genoeg om dagelijks onder de zwaarste weersomstandigheden te gebruiken.

Eenvoudig opschalen 

Het is mogelijk het systeem naar behoefte snel en flexibel uit te breiden.

Fietsvloot beheren

De uitgebreide Mobilock-back-office kent een volledig vlootbeheersysteem. De software biedt veel opties en is uiteraard in je eigen systeem te integreren.

Past bij elke situatie

De Mobilock past bij elk fietsdeelsysteem, van het verhuren van fietsen tot het delen van fietsen binnen een bedrijf.

Sleutelloos delen

Met de Mobilock-app bent u niet langer afhankelijk van een fysieke sleutel. Bovendien is altijd zichtbaar welke fietsen beschikbaar zijn.

Intuïtief bedienen

De Mobilock-app werkt zeer intuïtief. Met een klik op de knop opent u het slot. U zet de fiets op slot door de sluitpin dicht te doen.

Bedrijfsfietsen

Combineer de Mobilock met uw eigen bedrijfsfietsn van Stipbike. Hiermee creëert u een fietsvloot met de uitstraling van uw bedrijf Neem een kijkje op onze pagina over reclamefietsen, laat u inspireren en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.