Uw werknemers op de fiets

Het heeft veel voordelen om uw werknemers uit de auto en op de fiets te krijgen:

  • Er is minder parkeerruimte nodig. Op industrieterreinen en in de stad is er beperkte ruimte voor parkeerplekken. Deze ruimte kost veel geld. Een fiets stallen is veel makkelijker.
  • Fietsen is duurzaam. Auto’s dragen bij aan een slechtere leefomgeving en vervuilde lucht in dichtbevolkte gebieden. Een fiets heeft deze nadelen niet.
  • Fietsen is gezond. Veel bedrijven hebben een HR-afdeling die zich bezighoudt met vitaliteit. Ze proberen hun medewerkers gezond, in beweging, energiek en fit te houden. Fietsend naar het werk gaan is een effectieve beweging.
  • Minder files. Files in de regio zorgen voor economische schade. Niet alleen uw eigen medewerkers staan in deze files, maar ook uw leveranciers. Dit is inefficiënt en indirect een hoge kostenpost.

Voor al deze problemen is de fiets een oplossing. Maar hoe krijgt u de medewerkers van uw bedrijf op de fiets? Stipbike heeft leuke brainstormsessies, creatieve ideeën en reeds veel ervaring met het opzetten van fietsstimuleringsacties. We maken graag een afspraak met u om onze plannen en de potentiële implementatie daarvan te bespreken.

Extra subsidie voor e-bikes

Bij Stipbike hebben we een regeling dat bedrijven bij elektrische fietsen vanaf €2800,- een subsidie van €800,- ex. BTW kunnen krijgen. Deze regeling is om werknemers te stimuleren op de fiets naar het werk te gaan. Wilt u meer informatie, bel ons op 0031- 24 42 00 025 of mail naar info@stipbike.nl.

Fietsprobeeractie

Promoot het fietsen onder uw werknemers door bij uw bedrijf fietsen uit te proberen. Stipbike verzorgt een fietsprobeeractie op maat.

Neem contact met ons op om te overleggen hoe Stipbike voor uw bedrijf de perfecte fietsprobeeractie kan organiseren. Zo krijgt u uw personeel zeker aan het fietsen!

E-bike X-day bij VGZ Arnhem

www.cooperatievgz.nl

Slim op Weg bij Ciran

www.ciran.nl

Uitlevering e-bikes aan gemeente Arnhem

www.arnhem.nl

Slim op Weg bij Cornelissen Groep

cornelissen.nl