Fietskleding op maat

Het ziet er indrukwekkend uit, een groep fietsers in dezelfde kleding. Wilt u met een ploeg, groep of bedrijf gezamenlijk kleding laten ontwerpen, dan bent u bij Stipbike aan het juiste adres. We hebben reeds voor veel groepen fietskledingsets ontworpen en vanuit deze ervaring kunnen we u een kledingtype adviseren. Na overleg zullen we een gepersonaliseerd ontwerp maken dat zich onderscheidt en opvalt.

De kleding wordt gemaakt door gerenommeerde leveranciers, zodat de kleding niet alleen mooi, maar ook goed en duurzaam is.

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel. Daar hangen ook diverse voorbeeldproducten!

Regenkleding

Pakken medewerkers binnen uw bedrijf te weinig de fiets naar het werk? Een veelgehoord argument is dat het vaak regent. En niemand wil een nat pak. Maar in werkelijkheid regent het bijna nooit. Voor die zeldzame dagen dat het water met bakken uit de lucht komt, kunnen we samen met u bedrijfsregenkleding maken. Een klein tasje met een opgevouwen regenbroek met uw logo en bedrijfsnaam is een leuk en duurzaam relatiegeschenk.

Lovah Bedrijfskleding