De reclame-aanhanger, uw promotie op wielen!

Een reclame-aanhanger van Stipbike is waardevolle promotie voor uw bedrijf. Een relatief kleine investering met groot bereik. Een reclame-aanhanger achter uw fiets is immers opvallend én mobiel. Het zeil kunt u volledig naar uw wensen laten bedrukken. Maak uw bedrijf zichtbaar in de stad. E-mail ons, bel of kom langs voor meer informatie!

Wij leveren overigens ook uitstekende reclamefietsen. Hiermee valt uw mobiele marketing nog meer op!

Reclame-aanhanger

  • Laat uw bedrijf buiten opvallen!
  • Milieuvriendelijke promotie
  • Met oog voor de details
  • Het zeil is volledig naar uw wensen te bedrukken

Deze reclame-aanhanger hebben we ontworpen voor Stip Entertainment.
www.stipentertainment.nl

Deze reclame-aanhanger hebben we ontworpen voor DrukwerkKoning.com.
www.drukwerkkoning.com

Deze reclame-aanhanger hebben we ontworpen voor LIDL.

Deze reclame-aanhanger hebben we ontworpen voor Domino’s.

Waarom een promotie-aanhanger van Stipbike?

Stipbike is een klein en flexibel bedrijf. Wij denken met u mee, om uw reclame-aanhanger zo opvallend mogelijk en passend bij uw bedrijf te maken. Mail of bel ons gerust voor de mogelijkheden of kom een keer langs. De koffie in onze fietsbar staat voor u klaar.

Duurzaam

Veel bedrijven profileren zich als duurzaam en milieuvriendelijk, maar zelden zijn ze dat ook echt. Met een promotie-aanhanger is het direct duidelijk waar uw bedrijf voor staat. Fietsaanhangers van Stipbike zijn kwalitatief hoogstaand en duurzaam.

Opvallend

Reclame-aanhangers van Stipbike vallen dankzij hun mobiliteit en omvang direct in het oog. Dankzij de gebruikte materialen is de fietsaanhanger makkelijk achter een fiets te vervoeren. Uw reclame-aanhanger is een efficiënte vorm van marketing!

Button Vraag naar de mogelijkheden voor uw reclame-aanhanger!

 

Vraag naar de mogelijkheden voor uw reclame-aanhanger!

Reclamefietsen

Een passende fiets bij uw reclame-aanhanger maakt een nog mooier plaatje. Stipbike levert ook bedrijfsfietsen op maat, waarbij u deze kunt aanpassen aan de uitstraling van uw bedrijf. We hebben een grote collectie fietsen, waarbij u met accessoires deze nog verder kunt aanpassen tot de perfecte reclamefiets als visitekaartje voor uw bedrijf.

Neem een kijkje op onze pagina over reclamefietsen, laat u inspireren en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.