• Home
  • /Schindelhauer bike Single / 2-speed

Schindelhauer bike Single / 2-speed

Schindelhauer bike Carbon Belt

De Schindelhauer bike met carbon belt is een super kwaliteit en design bike uit Duitsland. Schindelhauer Bikes zijn ontstaan vanuit de persoonlijke passie van Jörg Schindelhauer voor fietsen, techniek en innovatie. Schindelhauer Bikes staan voor sportiviteit en tijdloze elegantie waar je op kan vertrouwen. De hoogwaardig afgewerkte details zoals de gepatenteerde riemdoorvoer, riemspanner en verborgen balhoofd zijn tot in de puntjes doordacht. Het korte frame van de Viktor en de Thinbike zorgen voor een zeer wendbaar en speels karakter. De Siegfried is iets langer, maar nog steeds realtief kort vergeleken andere merken. Dit alles geeft de fiets haar unieke en originele rijeigenschappen.

Bij Stipbike zijn we zeer te spreken over Schindelhauer bikes en over de carbon belt drive. Nu we al 4 jaar dealer zijn van Schindelhauer bikes hebben we onze klanten nog maar heel weinig gezien, weinig onderhoud van de naaf versnelling en de carbon belt zorgen hiervoor. De carbon belt is erg sterk en gaat lang mee, maar doordat deze vet vrij is blijft vuil niet plakken aan de belt. Geen vuil betekent geen slijtage en een heel lange levensduur.

Wil je meer informatie? Neem eens een kijkje op de Schindelhauer site! http://www.schindelhauerbikes.com/.

De modellen zijn leverbaar als fixed gear en single speed en als tourfiets met een Shimano Alfine 8 en 11 versnellingsnaaf of met een Rohloff 14 versnellingsnaaf en schijfremmen. Alle modellen zijn standaard afgemonteerd met hoogwaardige onderdelen van Shimano, Brooks, Tektro, en Gates.

horizontal break

Gates Carbon Drive

De bijna onverslijtbare en rekloze Gates Carbon Drive tandriem waar alle modellen mee zijn uitgerust, draagt bij aan een aantal onderscheidende rijeigenschappen: direct, duurzaam, geluidsarm, vetvrij, lichtgewicht, betrouwbaar en onderhoudsvrij. De tandriem luidt een nieuw tijdperk in de fietswereld in en maakt elke Schindelhauer fiets tijdloos, minimalistisch en innovatief.

Wil je meer informatie, een proefrit maken, wil je meer gedetailleerde foto’s of een Schindelhauer kopen? Bel 06-26659296 of stuur een e-mail met je adres en telefoonnummer naar info@stipbike.nl.