• Home
  • /Schindelhauer bikes

Schindelhauer bikes

Schindelhauer Bikes

De modellen zijn beschikbaar met vaste versnellingen, vaste snelheid en zijn ook te gebruiken als tourfiets met een Shimano Alfine 8 of 11 versnellingen of met een Rohloff 14 versnellingen en schijfremmen. Alle modellen worden geassembleerd met kwalitatief hoogwaardige onderdelen van Shimano, Brooks, Tektro en Gates. De Schindelhauer Bike is een sportfiets met een innovatieve drive en een klassieke uitstraling.

Wilt u meer informatie, een proefrit, meer gedetailleerde foto’s of wilt u een Schindelhauer fiets kopen? Bel dan naar 06-26659296 of stuur een email met je adres en telefoonnummer naar: info@stipbike.nl

Schindelhauer Carbon Belt

De Schindelhauer Bike met de koolstof gordel is van goede kwaliteit en heeft een mooi design uit Duitsland. De Schindelhauer Bike komt voort uit de persoonlijke passie van Jörg Schindelhauer voor fietsen, voor technologie en voor innovatie. Schindelhauer bikes staan voor sportiviteit en tijdloze elegantie. De hoogwaardig afgewerkte details, zoals de gepatenteerde riemdoorvoer, riemspanner en verborgen balhoofd zijn tot in de puntjes doordacht. Het korte frame zorgt voor een zeer wendbaar en speels karakter. Dit alles geeft de fiets haar unieke en originele rijeigenschappen.

De bijna onverslijtbare en rekloze Gates Carbon Drive tandriem waar alle modellen mee zijn uitgerust, draagt bij aan een aantal onderscheidende rijeigenschappen: direct, duurzaam, geluidsarm, vetvrij, lichtgewicht, betrouwbaar en onderhoudsvrij. De tandriem luidt een nieuw tijdperk in de fietswereld in en maakt elke Schindelhauer fiets tijdloos, minimalistisch en innovatief.

Wil je meer informatie? Neem eens een kijkje op de Schindelhauer site! http://www.schindelhauerbikes.com/.

horizontal break
horizontal break