Sensa trekking

sensa trekking
 

Sensa trekking

De travel speed, de travel lite lady en de Gent zijn erg geschikt voor fietsvakanties. De cross travel modellen en de campagna zijn ook mooie en goede fietsen alleen iets zwaarder. Voor een fietsvakantie in Nederland is dit een goede fiets. De meeste sportieve Sensatrekkingmodellen hebben een derailleur met een open kettingkast. Dit betekent een lichte fiets. Mocht je de fiets willen gebruiken voor woonwerk-verkeer, dan raden wij een fiets aan met aan naafversnelling, dat kan de Trevisio of de Strada zijn. 

 

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Dan kun je even langs komen in onze winkel voor een testrit en uitleg.

Over…

Sensa trekking fietsen worden in Almelo gemaakt. De modellen hebben Italiaanse namen, maar ze worden door het bedrijf Intersens gebouwd. Intersens laat zelf frames in Azië produceren en bouwt deze op met de beste Shimano onderdelen.  25 jaar zorgen voor kennis en ervaring, goede service en een degelijk product. We hebben de fietsen in de winkel om te zien en te testen.

 Specificaties

Er zijn meerdere Sensa trekkingmodellen. Alle onderdelen zijn specifiek uitgekozen om hun kwaliteit. De meeste modellen hebben een lichte Supravoorvork, deze voorvork is stevig en gaat lang mee. Verder zijn er verschillende groupsets per model verkrijgbaar.

Standaard worden de Sensa modellen geleverd met goede voor- en achterlichten. De trekkingmodellen zijn uitgerust met Schwalbe banden, de banden gaan lang mee en geen ellende van lekke banden. De Sensa trekkingmodellen zijn lichtgewicht fietsen, gemiddeld wegen de modellen 13,5 kilogram. Het is ideale fiets voor lange afstanden.

Wil je meer informatie? Neem eens een kijkje op de Sensa site! http://www.sensabikes.com