VanMoof

VANMOOF fietsen

VANMOOF is HET merk voor stijlvolle en simplistische stadsfietsen. Met behulp van een internationaal design team en een betrokken online community is het doel om wereldwijd baanbrekend te zijn met hun modellen. Zo hebben ze internationale prijzen gewonnen met hun designs.
De fietsen zijn lichtgewicht, weerbestendig en zorgeloos. VANMOOF heeft ondanks het simplistische model een paar leuke items toegevoegd aan sommige fietsen, waaronder een GPS track systeem voor degenen die helaas af en toe fietsen ‘lenen’ zonder dit te vragen. Kortom, VANMOOF komt met de ultieme stadsfiets met een lichtgewicht aluminium frame en volledig geïntegreerde lampen.

Wil je meer informatie? Neem eens een kijkje op de VanMoof site! http://vanmoof.com/.
horizontal break
 

 

De VanMoof is een Amsterdamse design fiets. De fiets was tot 2012 alleen vekrijgbaar in 4 types; de 3.0 standaard, 4.0 dames en 5.0 met ingebouwd slot. Deze modellen hebben allen een achteruittraprem, zonoplaadbare verlichting en zonder of 3 versnellingen. De Düssenjäger heeft 2 versnellingen in de achternaaf, een ingebouwd Abus slot en een dichte kettingkast. In 2012 werden er een aantal nieuwe modellen geïntroduceerd. De zonoplaadbare verlichting is vervangen door een Philips verlichting die door middel van een naafdynamo wordt voorzien van electriciteit, standaard een ander stuur, de dichte kettingkast en de 3 versnellingen zijn er 7 geworden.