Werkplaats

horizontal break

Onderhoud:

Het is heel belangrijk om je fiets goed te onderhouden. Het maakt niet uit of je een nieuwe fiets of een oude fiets hebt, iedere fiets heeft onderhoud nodig.  Bij Stipbike repareren we alle soorten en merken fietsen, zoals stadsfietsen, e-bikes, racefietsen en kinderfietsen. Heb je een ander soort of merk fiets, dan ben je bij ons natuurlijk ook welkom!

Wij hebben een gecertificeerde monteur en een goed uitgeruste werkplaats met veel onderdelen en gereedschappen. Heb je geen tijd of moet je werken? Dan kun je bij ons een leenfiets meenemen en terwijl je aan het werk bent repareren wij je fiets. Aan het einde van je werkdag kun je dan je fiets weer komen ophalen!

Je kunt je fiets bij ons brengen voor een servicebeurt of voor reparatie.  We kunnen ook een grote onderhoudsbeurt of een winterbeurt op uw fiets geven. Je kunt altijd binnenlopen voor de werkplaats om iets te laten repareren of om een afspraak te maken.

Onderhoud e-bike

Bij een e-bike is het belangrijk om hem heel goed te onderhouden. Doe je dit niet, dan zal dat nadelige gevolgen hebben voor de levensduur van je fiets. Bij Stipbike ben je altijd welkom voor onderhoud aan je e-bike. We zijn gespecialiseerd in e-bikes en hebben de juiste apparatuur om je hele fiets te controleren en onderhouden.

Onderhoud Sportfietsen

Je sportfiets onderhouden is natuurlijk belangrijk, dit geldt voor alle soorten sportfietsen, of het nu een mountainbike, racefiets, cyclocross of  fixed-gear is.

Bij Stipbike weten we alles op het gebied van dit soort fietsen, dus heb je nieuwe onderdelen nodig voor je racefiets of heeft je mountainbike een onderhoudsbeurt nodig, dan ben je bij ons op de goede plek.

We bieden natuurlijk ook voorjaarsbeurten aan. Voor maar €125 krijgt je racefiets een beurt, voordat het echte seizoen weer begint!

 

Studentenkorting

Wij begrijpen bij Stipbike dat je als student niet zo heel veel te besteden hebt. Daarom krijg je op vertoning van je studentenpas 10% korting op het onderhoud in onze werkplaats. Zo heb je voor een goedkope prijs een goede fiets en bespaar je ook nog geld!

Contact & Openingstijden

Openingstijden werkplaats:

  • Maandag:    gesloten
  • Dinsdag:       9:00 tot 18:00 uur.
  • Woensdag:   9:00 tot 18:00 uur.
  • Donderdag:  9:00 tot 18:00 uur.
  • Vrijdag:         9:00 tot 18:00 uur.
  • Zaterdag:      10:00 tot 17:00 uur.
  • Zondag:        gesloten.

Wil je je fiets laten repareren maar wil je weten of wij plek hebben dan kun je ons telefonisch bereiken op het nummer: 0031- 24 42 00 025. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar info@stipbike.nl of gewoon even binnenlopen met je fiets!